fredag den 8. april 2011

Kondo on jousikuormitteinen hämähäkki robotti hiipii halvalla (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/kondos-spring-loaded-spider-robot-creeps-on-the-cheap-video/:


Viimeisin pitkä rivi on pelottava (ja joskus suloinen ) pseudo-arachnid robotteja, Kondo n tuleva KMR-M6 tekee enemmän vähemmällä. Ainutlaatuisen keväällä tuettu yhdistää jalka yhteinen, tämä hexapedal bug antaa sinulle heebie-jeebies vain kaksi servoa per jalka. Uusi jalka muotoilu alentaa rakentaa kustannuksia ja parantaa suorituskykyä ja vakautta, ja kehitettiin koulutuksen, tutkimuksen ja harrastajien markkinoilla. Base kit osuu Japanin ensi kuussa noin ¥ 76000 (noin 880 dollaria) ja tulee kaksitoista servot, Control Board, 10.8V 800mAh NiMH akku, ohjelmisto ja runko lisätilaa lisätä asentamalla valinnaisia, kamerat, tarttujia tai muu servo-ohjattu kuvitelmat. Vaikka se ei ole niin rakastettava kuin Kondo n kilpikonna-botti , katsomassa tätä robo-bug pyrähdys ja maaliskuussa (tauon jälkeen, jos mietit) on paljon mahtava kuin se on kammottava. Se on toinen merkki robotti maailmanloppu , varmasti, mutta oletko vakavasti aio antaa tämän pilata perjantai perjantai perjantai, perjantai?

Jatka käsittelyssä Kondo n jousikuormitteinen hämähäkki robotti hiipii halvalla (video)


Kondo on jousikuormitteinen hämähäkki robotti hiipii halvalla (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 14:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Robotit Dreams | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar