fredag den 8. april 2011

Enzo's Pinball sinut kaikki arka-Feely puhelimella

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/enzos-pinball-gets-you-all-touchy-feely-with-your-phone/:


Saimme käytännön näytteen Haptify n haptic-powered apps pari kuukautta taaksepäin ja tuli pois kiehtoi, mutta kaipuu enemmän. No, yhtiö on vihdoin valmis ruuvaten meidän rakastaa soittoaikaa fyysisyys ja sen ensimmäinen peli, Enzo's Pinball. Peli debytoida kolme taulukoiden ("lisää tulossa"), ja tarkoituksena on antaa tunnet jokaisen kolahtaa, helistin, ja kimmota kuin jos se olisi aitoa. Se ei ole sama kuin aineellista vastinetta, mutta se on antennin kautta Rumble-ilmainen digitaalisten kilpailua. Haptify n haptic musta magia toimii puhelimia käynnissä Android 2.1 ja ylös, niin siellä on todella paljon potentiaalia flipperiä velhoja siellä. Voit napata pelin Android Market ja sen saat maksaa 1,49 dollaria, jotta sisään näkövammaisille haluaa.

Enzo's Pinball sinut kaikki arka-Feely puhelimen mukana alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 13:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Haptify | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar