fredag den 8. april 2011

Motorolan SocialTV sovellus kääntää Xoom tai Atrix huomioon viestinnällisen sohvalla seuralainen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/motorolas-socialtv-app-will-turn-your-xoom-or-atrix-into-a-comm/:


Olitpa katsoa tilastoja tai oman rajattoman kokemus, tiedätte hyvin, että ihmiskunta kuluttaa liikaa aikaa tuijottaen putket, näytöt ja muut luonnoton visualizers . Motorola ei ole oikeastaan ​​täällä vahvistaa, että sairaus, mutta ainakin se on lähentymässä käyttö joidenkin laiteluokka sen käyttöönottoa SocialTV Companion Service. Suunniteltu kääntää älypuhelimeen, tabletti tai kannettavan tietokoneen, arvasit oikein, TV seuralainen laite, tämä uusi ohjelmisto toimii jopa sosiaaliseen verkostoitumiseen, ilmainen sisältöä, reaaliaikaisen chatin, TV show luokitukset, ja interaktiivisten (toisin kuin ei- interaktiivinen?) pelejä. Pohjimmiltaan, koska vietät TV-katselun aikana toimettomana lukemassa pois teidän Xoom muutenkin, miksi ei kiinnity kaksi asiaa yhteen ja tuottaa noin porraspäivitykseen tuloja "varten palveluntarjoajalta prosessissa? Oletamme uusi SocialTV tavaraa heitetään pois ja app muodossa, Moto ei tarjoilla näitä tietoja tai antaa meille aloituspäivää. Jos vain olisimme app kertoa meille milloin odottaa uusia sovelluksia saapua.

Jatka käsittelyssä Motorolan SocialTV sovellus kääntää Xoom tai Atrix huomioon viestinnällisen sohvalla seuralainen


Motorolan SocialTV sovellus kääntää Xoom tai Atrix osaksi viestinnällinen sohvalla kumppani perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 06:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Mobile Burn | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar