fredag den 8. april 2011

Pandora Mobile App todettu lähettää syntymäaika, sukupuoli ja paikkatiedot mainospalvelinten

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/pandora-mobile-app-found-to-be-sending-birth-date-gender-and-lo/:

Emme ole vieläkään kuullut paljon siitä, että liittovaltion grand juryn tutkinnan osaksi Pandora ja muut mobiilisovellukset yli huoli yksityisyydestä, mutta itsenäinen vartiointiliikkeeseen on nyt mennyt eteenpäin ja ottaa asiat omiin käsiinsä. Mukaan analyysi tehdään folks at Veracode, Pandora todellakin näyttää olevan jakaa enemmän tietoa sinusta sitten sen avulla päälle. Tarkemmin sanottuna he huomasivat, että Android app. (ne eivät ole vielä saanut noin IOS-versio) "ilmestyy" lähettää tietoa käyttäjien syntymäaika, sukupuoli, Android-tunnus ja GPS sijainti eri mainostoimistot - bittiä tiedot yrityksen toteaa voitaisiin yhdistää, kuka joku on, mitä he tekevät työkseen, ja jopa joka heille tulee mieleen. Omalta Pandora on yksinkertaisesti kieltäytyä kommentoida tällä hetkellä, ja olemme arvaamaan, että on tuskin muuttuu lähiaikoina koska edellä tutkimuksessa. Osuma lähde linkkiä ja Veracode täydellinen tulokset.

Pandora Mobile App todettu lähettää syntymäaika, sukupuoli ja paikkatiedot mainospalvelinten perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 19:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Ars Technica | lähde Veracode | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar