fredag den 8. april 2011

FCC toimeksiannoissa Datapalveluihin jälkeen 3-2 äänestyksen, AT & T ja Verizon eivät ole liian onnellinen siitä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/fcc-mandates-data-roaming-after-3-2-vote-atandt-and-verizon-aren/:

Hyviä uutisia pieni solu harjoittajille, ja huono uutinen taalaa tänään - Federal Communications Commission on päättänyt valtuuttaa datapalvelujen mennessä 3-2 äänestyksessä. Yksinkertaisesti sanottuna, suurten lentoyhtiöiden, kuten AT & T ja Verizon tarvitaan, jotta voit tarkistaa sähköpostisi ja tehdä VoIP niiden liittovaltion lisensoitu radioaalloilla vaikka et itse maksaa alueellinen teline matkapuhelinverkon kattavuus sijaan - aivan kuten he ovat täytynyt tehdä puheen ja viestien vuodesta 2007 . Kuten voitte kuvitella, Big Red ja Ma Bell ei juuri hyppivät ilosta uutiset, sekä uhkaa hidastaa laajentumista markkinarakoja, jos he joutuvat jakamaan infrastruktuuria. Voitokas jäsenet FCC väittävät, että tämä ei ole yhteistä kuljetusta, koska isot pojat silti neuvotella "kohtuullisin" hinnat. Ottaen huomioon, että kaksi eriävää komissaarit sanovat että se on todellakin yhteinen kuljetus, vaikka, ja näin jälkeen myönnetyt valtuudet FCC, me kuvittelemme emme ole kuulleet viimeinen tässä keskustelussa. Mitä tapahtui yksinkertaisesti "incenting "harjoittajien päästä sopimukseen? Etsi lausunnot melkein joka koskee puolueen linkeistä.

FCC toimeksiannoissa Datapalveluihin jälkeen 3-2 äänestyksen, AT & T ja Verizon eivät ole liian onnellinen siitä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 18:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Bloomberg | lähde FCC (PDF, 1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar