fredag den 8. april 2011

Novation Twitch TouchStrip DJ-ohjain tekee kohtauksen Musik Messe 2011 (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/novation-twitch-touchstrip-dj-controller-makes-the-scene-at-musi/:


Emme ammattimuusikoita läheskään, mutta kun emme pääsisi eroon armoton torrent matkapuhelimesta ja tabletteina, ei mitään aivan osuu paikalla kuin vähän musiikkia arvostusta. Tietenkin, kun olet valmis Engadget-tyyliin tämä tarkoittaa yleensä gadget jonkinlainen - ja olimme Valehtelisin jos emme sano, että Novation n uusin ei teroittaa meidän ruokahalu jonkin työajan jälkeen beatmatching. Nykiminen on lähinnä täysi-keksin DJ-ohjain, vaan jonkinlainen pyöreä vierityspyörää (jonka nykyinen arvostelija on aina todettu olevan erittäin takaperoiselta) yhtiö lisäsi touch kaistale, jota voidaan käyttää kaikkeen löytää biittiä zoomaus sisään ja ulos aaltomuotonäyttö (kun katsot videon, on vaikea uskoa, olemme beatmatching ilman hyppysellinen-to-zoom näin pitkään). Tämä paha poika on myös ylpeilee täydellinen kohteliaisuus tarkastusten Serato, Traktor NI, ja Ableton Live. Olet luultavasti kiinnostaa nähdä miten se toimii todellisessa maailmassa, mutta jos et Frankfurtissa Musik Messe, olet menossa tarvitse tyytyä video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Novation Twitch TouchStrip DJ-ohjain tekee kohtauksen Musik Messe 2011 (video)


Novation Twitch TouchStrip DJ-ohjain tekee kohtauksen Musik Messe 2011 (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 10:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Luo Digital Music | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar