torsdag den 9. juni 2011

Mitä Tietoverkkorikollisuus Tilastot on yhteistä Seksuaalinen kerskailija

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g67L0d9EQMc/What-Cybercrime-Stats-Have-In-Common-With-Sexual-Braggadocio:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Microsoftin tutkijat ovat rubbished lukuja tietoverkkorikollisuutta tutkimusten kutsuneet niitä sovelletaan eri vääristymiä, jotka ovat pitkään haitannut seksiä tutkimuksia. Kaikki se kestää vain muutaman omatekoinen Don Juans on toivottoman vääristää sukupuoli-tutkimuksen luvut. Vastaavasti , tietoverkkorikollisuuden selvitykset taipumus hallitsee vähemmistö vastauksia, yleensä ne, jotka ovat tai luulevat ovat menettäneet paljon seurauksena hakkerointi tai haittaohjelmien hyökkäyksen, ja laulu siitä. "tietoverkkorikollisuutta tutkimukset ovat niin vaarannu ja puolueellista, ettei usko mitä voidaan sijoittaa niiden tuloksista, "tutkijat kirjoittavat."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Making Real Batcopter, osia From rautakaupasta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EwB1NuhRyuk/Making-a-Real-Batcopter-With-Parts-From-the-Hardware-Store:

garymortimer kirjoittaa ja ote tarinan täynnä hämmästyttäviä kuvia ja videoita siitä, miten luoda - joidenkin bambu ja silmät sidottuina on - lennokki lentää läpi ja oppia laumoittain lepakoiden maaseudun Texas. "Brasilian Vapaa-pyrstö lepakoiden (kutsutaan myös Tadarida) kokoontuvat miljoonia luolissa koko Texas, jolloin jokainen yö laumoittain niin iso ne voidaan havaita Doppler-tutka. Jotenkin ne onnistuvat lentää läpi tiheän itse sotkua ilman suuria törmäyksiä, joten tavoitteemme on auttaa ymmärtämään paremmin tätä toimintaa. Saat kantopintoja hanke, IML joukkue loi aiemmin mainittu Batcopter. Tavoitteena oli lentää UAV läpi tiheän sotkua, ja tallentaa lepakoiden vastaus kolmen maassa perustuva nopea FLIR kamerat ja ilmassa 3D HD GoPro kamera. Toivottavaa on, että ote laatua valvoa lakien alla käyttäytymisestään, jotta voimme paremmin itsenäinen UAV lentoa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sonyn 24-tuumainen PlayStation 3D "dual-view 'näyttö: tässä miten se toimii

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/sonys-24-inch-playstation-3d-dual-view-monitor-heres-how-it/:


Sony sai ihania ideoita täällä E3 2011, mutta yhtiön vasemmalla melkoisesti viestiketjut toimittajat ommella ylös - mikä akku elämä ? Kuinka paljon on jatkuvaa asiakkaan pelattavuus maksaa ? Kuinka se , että jaetulla ruudulla 3D monitori toimii? Sonyn 3D peli tsaari Mick Hocking lensi Liverpool puhua stereoscopy lehdistön kanssa, ja meillä on joitakin vastauksia, että viimeinen. Mitä näet edellä on LCD-paneeli, joka virkistää klo 240Hz, ja tuottaa 3D 60 kuvaa sekunnissa kumpaankin silmään, käyttämällä tavallista aktiivinen suljinlaseilla tekniikka estää valoa vasen silmä, kun "oikea" kuva näkyy, ja päinvastoin oikean silmän. Kuitenkin lasit on erityinen painike, joka tekee molemmat linssit yhden pelaajan lasit näyttää kuvia vasen silmä, ja molemmat linssit toisen pelaajan näyttää kuvia oikein, jotta kukin on oma 60fps rehun koko ajan yksityisen split- näytöllä pelaamista.



Vaikka tämä mahdollisesti tarkoittaa sitä voisi käyttää näitä laseja kuin Sony 3DTVs liikaa ja saada sama vaikutus (tai tiedät, vain poimia Sharp Quattron 3D tai Vizio Versus , jotka eivät paljon sama asia) Hocking kertoi, että tässä nimenomaisessa yksikkö tekee myös lisäohjelmia käsittely vähentää heijastumia. Mutta mitä pelejä? 3D guru sanoi, että saat olla nimikkeiden määrä tukea ominaisuus, kun monitori iskee tänä syksynä, ja että muut 3D-otsikot saattavat (ja helposti) on paikka, jos ne tukevat myös jaetun ruudun aluksi. Hocking kertoo kehittäjä innostus on ollut erityisen intensiivistä ja jaetulla ruudulla, jopa enemmän kuin holografinen ja pää asennettu näyttö teknologiaa että Sonyn työtä, ja saatamme nähdä ominaisuus integroitu Bravia televisiot olisi ajatus ottaa pois.

Sonyn 24-tuumainen PlayStation 3D "dual-view 'näyttö: tässä miten se toimii alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 15:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Samsung ja Acer Chromebooks nyt saatavilla ennakkoon Best Buy ja Amazon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/samsung-and-acer-chromebooks-now-available-for-pre-order-at-best/:


Jotkut ihmiset ovat jo saaneet käsiinsä Samsungin Series 5 Chromebook kiitos jo myynnissä osoitteessa kullattu, mutta kaikki muu voidaan vihdoinkin saada järjestykseen muutamaan enemmän perinteistä: Best Buy ja Amazon. Lisäksi Samsungin Chromebook (saatavana sekä valkoinen ja hopea alkaen $ 430), joka sisältää myös Acerin Chrome OS-pohjaisia ​​tarjoten , joka nyt tunnetaan nimellä Acer Cromia ja alkaa 380 dollaria ja WiFi-ainoa malli. Kumpikaan jälleenmyyjä ei lainata alus päivä vielä, mutta Googlen aiemmin todennut, että he ovat liikkuvan pois 15. kesäkuuta.

Samsung ja Acer Chromebooks nyt saatavilla ennakkoon Best Buy ja Amazon perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 15:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Chrome OS sivusto | lähde Google | Lähetä | Kommentit

Meneillään tapaus Rakofsky vs. Internet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i87AH8CiP_Q/The-Ongoing-Case-of-Rakofsky-vs-Internet:

Chmcginn kirjoittaa "Joseph Rakofsky, New Jersey asianajaja, jonka saatavasta internet maine on nosti kanteen Washington Post ja American Bar Association arvostella hänen suorituskyky Washington, DC murhaoikeudenkäynti on muutettu hänen puku sisältää useita bloggaajia ja internet-foorumin jäsenet - arvostella oikeusjuttu. Kumpi on suurempi uhka sananvapauden - suoraan hallituksen toimien tai pelko oikeusjuttuja ja aiheettomia kunnianloukkauksesta maksuja? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kiinan Kuu Probe Ventures syvälle avaruuteen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cOA93o575yI/Chinese-Moon-Probe-Ventures-Into-Deep-Space:

hackingbear kirjoittaa "valmistumisen jälkeen sen 6 kk moon tutkimuksen tehtävä, Kiinan toiseksi kuu kiertolainen, Chang'e-2, todettiin olevan erinomaisessa kunnossa ja on runsaasti polttoainetta jäljellä, ja niin se lähti sen kuun kiertoradalla syvälle avaruuteen, menossa kohti Lagrangen piste L2 noin 1,5 miljoonan kilometrin päässä maasta, eli noin 4 kertaa kauempana kuin kuu. Luotain jätti kuun kiertoradalla 17:10 mukaan valtionhallinnon tiede-, teknologia-ja teollisuusministeriö maanpuolustuksen . anturi odotetaan suorittaa etsintä on L2. Se on ensimmäinen kiinalainen avaruusalus pidemmälle meneminen kuu ja vahvistaa maan kykyä syvälle avaruustutkimusta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Stack Pörssin internetsivuilla Profiler Nyt Open Source

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YUZD9ljCo5I/Stack-Exchange-Website-Profiler-Now-Open-Source:

ScuttleMonkey kirjoittaa "Joel Spolsky lähetetään savumerkkejä tänä aamuna äskettäin vapautettiin Stack Pörssin internetsivuilla Profiler avoimen lähdekoodin. Sam Saffron expounds, miksi tämä Profiler on ehkä" paras ja kattavin tuotanto web-sivun Profiler siellä mitään verkkoalusta. " Hanke on saatavilla Google Code tai NuGet. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Homeland Security Running NBC-omistuksessa tietoiskujen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AtkwdMDJU1E/Homeland-Security-Running-NBC-Owned-PSAs:

Anonyymi lukija kirjoittaa "muutama kuukausi sitten, Homeland Securityn ICE (Immigration & Customs Enforcement) ryhmä aloitti saattaa piratismin video PSA eri aloilla, että se oli takavarikoitu. Mitä se ei sanonut oli luoneen PSA. Freedom of Information Act pyynnöstä Techdirt on osoittanut, että videot ovat todella luoneet ja omistaa NBC Universal, mutta missään ei Homeland Security julkisesti myöntämään tämän. Kuten Techdirt kirjoittaa: "Voisitko kuvitella, miten lehdistö olisi reagoinut, jos esimerkiksi FDA juoksi julkispalvelumainoksia luodut ja omistaa McDonald's tekemättä selväksi yleisölle? Entä jos valtiovarainministeriö juoksi PSA luonut ja omistaa Goldman Sachs? Niin, eikö meidän pitäisi kysyä vakavia kysymyksiä siitä, miksi Homeland Security ja jää ovat käynnissä yksipuolinen, harhaanjohtava yritysten propaganda video, joka on luotu ja sen omistaa yksityinen yritys, puhumattakaan melko tärkeät tiedot, kuka teki sen? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Henkilökohtainen elektroniikka voi todellakin häiritä Avionics

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gKZqQc-6vY0/Personal-Electronics-May-Indeed-Disrupt-Avionics:

mattrwilliams kirjoittaa "On yhä enemmän empiirisiä todisteita, jotka osoittavat henkilökohtaista elektroniikka on todellinen asia, lentokoneissa. Dave Carson Boeing, yhteistyössä puheenjohtajan liittovaltion neuvoa-antava komitea, joka tutki ongelma sähköisten häiriöiden kannettaviin laitteisiin, sanoo että peds säteilevät signaalit, jotka saattavat yllättää ja häiritä erittäin herkkä Anturit piilotettu koneen matkustamosta, mukaan lukien Mittarilaskeutumisjärjestelmä käytetään huonolla säällä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Forza Motorsport yritysten ja yritysten Elite pyörän ja polkimet käytännön

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/forza-motorsport-csr-and-csr-elite-wheel-and-pedals-hands-on/:

Forza Motorsport yritysten ja yritysten Elite pyörän ja polkimet käytännön

Jos olet konsoli kilpailija ja omistat Xbox 360 niin tiedät Forza Motorsport on yksi parhaiten, mutta tiedätte myös, että valinta yhteensopivia ohjaimia on jättänyt vähän toivomisen varaa. Tämän vuoden E3, joka näki Microsoft kuorinta suojaava teippi puskurit ja lokasuojat Forza Motorsport 4 oli todella runsaasti yhteensopivia pyörät esillä, mutta on selvää, jotka olivat vakavimpia: kaksi uutta pyörien Fanatec. Niitä kutsutaan yritysten ja yritysten Elite, ja siellä uudet polkimet vastaamaan. Klikkaa kautta meidän yksityiskohtainen vaikutelmia.


Jatka käsittelyssä Forza Motorsport yritysten ja yritysten Elite pyörän ja polkimet käytännön


Forza Motorsport yritysten ja yritysten Elite pyörän ja polkimet käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 12:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Motorolan 4,3 tuuman Photon 4G tuo Tegra 2, kickstand magic Sprint (video hands-on)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/motorolas-4-3-inch-photon-4g-brings-tegra-2-kickstand-magic-to/:


Tiedätkö jotain suurta on menossa alaspäin, kun saat toimitusjohtajille kaksi suurta teknologian yrityksiä istua yhdessä lounaalla. Koska epäillään, tänään Sprint / Motorola tapahtuma, jonka puheenjohtajana toimii Dan Hesse ja Sanjay Jha, merkitty debyytti väitetty Photon 4G . Luuri pakkauksissa 4,3 tuuman QHD näyttö , 1GHz dual-core NVIDIA Tegra 2-prosessori, 1 Gt muistia, 16 gigatavun sisäinen muisti, ja esiasennettu Gingerbread - plus, paremmin tai huonommin, uusin versio Blur. Laiha uusi älypuhelin sai etu-ja taaksepäin kamerat (joista jälkimmäinen on kahdeksan megapikseliä), kameralaukaisimella ja mini-USB-ja HDMI-porttia, joka kytkeytyä pian ilmoitetaan telakointilaitteeseen.



Luuri on ensin yhdysvaltalaisen tarjota maailmanlaajuisia 4G-yhteydet, ja se sai myös 3G-tuki, jos tarvitset sitä (se on CDMA / WiMAX Yhdysvalloissa ja GSM kansainvälisesti). Enterprise toimintoja, perinteisesti vähän valvonnan kanssa Android puhelimia, on läsnä myös, kiitos liiketoiminta-mielinen työkalut sisäänrakennettu Blur ja turvallisuuden parantamista, kohteliaisuus valmistajan hankinta 3LM ("kolme lakia Mobility" sen kavereita). Sprintin vaikuttaa paistaa läpi myös, kun mukaan sisäänrakennettu aktiivinen kickstand sen takana, ensin Motorola laite. Käännä se auki, ja näyttö vaihtaa automaattisesti vaakatilaan optimoi katselun.



Onnistuimme saamaan vähän käytännön aikaa laitteen ennen ilmoituksen, ja yleisesti, kosketusnäyttö ja ohjelmisto vaikutti melko herkästi. Luuri itse on niin laiha ja kapea ja tuntuu hyvältä kädessä, vaikka tasainen takaisin ei tarjoa juurikaan tapaa veto niille altis pudottamalla niiden puhelimissa. Laitteen painikkeita oli vähän jäykkä ja uponnut, vaikka meidän täytyy pitää pois arvioimalla, että edessä, koska tämä on ennen tuotantoyksikön - toivottavasti saamme ulos käsiinsä jotain lopullinen lähitulevaisuudessa. Photon 4G on asetettu osuma Sprint tänä kesänä - tarkka ajankohta ja hinta näyttää ole vielä julkistettu.






Dana Wollman osallistuneet tämän mietinnön.

Jatka käsittelyssä Motorolan 4.