torsdag den 9. juni 2011

Sonyn 24-tuumainen PlayStation 3D "dual-view 'näyttö: tässä miten se toimii

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/sonys-24-inch-playstation-3d-dual-view-monitor-heres-how-it/:


Sony sai ihania ideoita täällä E3 2011, mutta yhtiön vasemmalla melkoisesti viestiketjut toimittajat ommella ylös - mikä akku elämä ? Kuinka paljon on jatkuvaa asiakkaan pelattavuus maksaa ? Kuinka se , että jaetulla ruudulla 3D monitori toimii? Sonyn 3D peli tsaari Mick Hocking lensi Liverpool puhua stereoscopy lehdistön kanssa, ja meillä on joitakin vastauksia, että viimeinen. Mitä näet edellä on LCD-paneeli, joka virkistää klo 240Hz, ja tuottaa 3D 60 kuvaa sekunnissa kumpaankin silmään, käyttämällä tavallista aktiivinen suljinlaseilla tekniikka estää valoa vasen silmä, kun "oikea" kuva näkyy, ja päinvastoin oikean silmän. Kuitenkin lasit on erityinen painike, joka tekee molemmat linssit yhden pelaajan lasit näyttää kuvia vasen silmä, ja molemmat linssit toisen pelaajan näyttää kuvia oikein, jotta kukin on oma 60fps rehun koko ajan yksityisen split- näytöllä pelaamista.



Vaikka tämä mahdollisesti tarkoittaa sitä voisi käyttää näitä laseja kuin Sony 3DTVs liikaa ja saada sama vaikutus (tai tiedät, vain poimia Sharp Quattron 3D tai Vizio Versus , jotka eivät paljon sama asia) Hocking kertoi, että tässä nimenomaisessa yksikkö tekee myös lisäohjelmia käsittely vähentää heijastumia. Mutta mitä pelejä? 3D guru sanoi, että saat olla nimikkeiden määrä tukea ominaisuus, kun monitori iskee tänä syksynä, ja että muut 3D-otsikot saattavat (ja helposti) on paikka, jos ne tukevat myös jaetun ruudun aluksi. Hocking kertoo kehittäjä innostus on ollut erityisen intensiivistä ja jaetulla ruudulla, jopa enemmän kuin holografinen ja pää asennettu näyttö teknologiaa että Sonyn työtä, ja saatamme nähdä ominaisuus integroitu Bravia televisiot olisi ajatus ottaa pois.

Sonyn 24-tuumainen PlayStation 3D "dual-view 'näyttö: tässä miten se toimii alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 15:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar