torsdag den 9. juni 2011

Samsung Spinpoint M8 tuo 1TB ajaa ruokavalio, juuri sopivasti uimapuku kausi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-spinpoint-m8-puts-1tb-drives-on-a-diet-just-in-time-for/:

Samsung Spinpoint M8

Ongelmia suuren kapasiteetin kiintolevyjä on, että he noin kokoa ja painoa tiili, ja yhtä huono heitto lasitalossa tai ultrathin läppäreissä. Samsung on laihtumiseen asti beastliest levyjen kuitenkin on juuri ilmoittanut Spinpoint M8. Inside tämän 1TB ajaa ovat pari 500GB varastointi Platters, kolmen sijasta 334MB niistä useimmissa tallennusratkaisuja tämän koon. Käyttämällä AFT Advanced esitys-, Sammy pystyi jopa tallennustiheys ja leikata sen uusin Spinpoint on hoikka 9.5mm paksu (keskimääräinen 1TB ajaa on 12.5mm). Lisäbonuksena, lisääntynyt tiheys parantaa myös suorituskykyä ja energiatehokkuus koska ajaa päänsä tarve liikkua vähemmän. Jos haluat lyödä yhden kannettavan tietokoneen, voit valita yksi ylös ja 129 dollaria, ja olemme varmoja muutamia näistä löytää kodin kuin luiseva " ultrabooks että "Intel on puhunut jopa. Tutustu PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Samsung Spinpoint M8 tuo 1TB ajaa ruokavalio, juuri sopivasti uimapuku kausi


Samsung Spinpoint M8 tuo 1TB ajaa ruokavalio, juuri sopivasti uimapuku kauden alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 22:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar