torsdag den 9. juni 2011

Razer totes Hydra tikkuja ja 6400dpi dual-anturi hiirillä E3 2011, menemme käytännön

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/razer-totes-hydra-sticks-and-6400dpi-dual-sensor-mice-to-e3-2011/:


Razer Sixense sähkömagneettisen pallo heitti noin paljon intradimensional portaalien CES, mutta valitettavasti yritys ei anna meidän pelata. Tänään E3 2011, mutta olimme lopulta luovutti ohjakset. Nämä hengen sauvat ovat näyttävästi reagoiva ja tarkka erityisesti valmistettu Sixense tason Portal 2, ja se pahus hauskaa fyysisesti ojentaa lohkojen sijoittaa portaalien kierre ranteen ja fyysisesti heittää esineitä ilmassa. Kuitenkin saimme sen vaikutelman, että ulkopuolella pelejä erityisesti suunniteltu toimimaan tikkuja, se saattaa olla eri juttu. Heiluttaen oikeus jäämään toimii melko riittävästi hallintaan hiiren kursori, mutta kun me lähtenyt ulos Windows-tikkuja ei toimi - ilmeisesti, valvontaa on kartoitettu erikseen työpöydälle ohjelman toimimaan OS ja muita pelejä tai ohjelmia. Emme usko, että monet PC pelaajat mielessä kuuden jalka valikoima ja langallinen lieka täällä, mutta se ei rajoita näitä haluavat potkia takaisin peliin valkokankaalla.





Saimme myös kokeilla Razer uusi "4G" dual-anturitekniikka, joka liikkuvan ulos uusia Mamba ja Imperator pelihiiret heti - se paria Laseranturi ja optinen sensori lisää tarkkuutta, kun nostat hiiret pois pinnan kehittynyt räiskintäpeli mousing tekniikoita, puhumattakaan 6400dpi seuranta. Otimme sen spin kätevä Razer Mamba, ja me heti rakastui - onko meillä heitti hiirtä sattumanvaraisesti, raivokkaasti Luettu se poikki hiirimatto tai yksinkertaisesti yritti nopeasti headshot, se piti meidän kanssamme. Kohdistinta ei creep jos nostat ja pudottaa nopeasti, kuitenkin ilman alkuperäistä Mamba verrata, on vaikea sanoa, kuinka paljon parempi se oli. Onneksi, että ei ole paljon tekijän oman ostopäätökseen: maksat täsmälleen sama 130 dollaria ja Mamba tai 80 dollaria Imperator osuessaan hyllyille tässä kuussa. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Razer totes Hydra tikkuja ja 6400dpi dual-anturi hiirillä E3 2011, menemme käytännön


Ingen kommentarer:

Send en kommentar