torsdag den 9. juni 2011

Motorolan 4,3 tuuman Photon 4G tuo Tegra 2, kickstand magic Sprint (video hands-on)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/motorolas-4-3-inch-photon-4g-brings-tegra-2-kickstand-magic-to/:


Tiedätkö jotain suurta on menossa alaspäin, kun saat toimitusjohtajille kaksi suurta teknologian yrityksiä istua yhdessä lounaalla. Koska epäillään, tänään Sprint / Motorola tapahtuma, jonka puheenjohtajana toimii Dan Hesse ja Sanjay Jha, merkitty debyytti väitetty Photon 4G . Luuri pakkauksissa 4,3 tuuman QHD näyttö , 1GHz dual-core NVIDIA Tegra 2-prosessori, 1 Gt muistia, 16 gigatavun sisäinen muisti, ja esiasennettu Gingerbread - plus, paremmin tai huonommin, uusin versio Blur. Laiha uusi älypuhelin sai etu-ja taaksepäin kamerat (joista jälkimmäinen on kahdeksan megapikseliä), kameralaukaisimella ja mini-USB-ja HDMI-porttia, joka kytkeytyä pian ilmoitetaan telakointilaitteeseen.



Luuri on ensin yhdysvaltalaisen tarjota maailmanlaajuisia 4G-yhteydet, ja se sai myös 3G-tuki, jos tarvitset sitä (se on CDMA / WiMAX Yhdysvalloissa ja GSM kansainvälisesti). Enterprise toimintoja, perinteisesti vähän valvonnan kanssa Android puhelimia, on läsnä myös, kiitos liiketoiminta-mielinen työkalut sisäänrakennettu Blur ja turvallisuuden parantamista, kohteliaisuus valmistajan hankinta 3LM ("kolme lakia Mobility" sen kavereita). Sprintin vaikuttaa paistaa läpi myös, kun mukaan sisäänrakennettu aktiivinen kickstand sen takana, ensin Motorola laite. Käännä se auki, ja näyttö vaihtaa automaattisesti vaakatilaan optimoi katselun.



Onnistuimme saamaan vähän käytännön aikaa laitteen ennen ilmoituksen, ja yleisesti, kosketusnäyttö ja ohjelmisto vaikutti melko herkästi. Luuri itse on niin laiha ja kapea ja tuntuu hyvältä kädessä, vaikka tasainen takaisin ei tarjoa juurikaan tapaa veto niille altis pudottamalla niiden puhelimissa. Laitteen painikkeita oli vähän jäykkä ja uponnut, vaikka meidän täytyy pitää pois arvioimalla, että edessä, koska tämä on ennen tuotantoyksikön - toivottavasti saamme ulos käsiinsä jotain lopullinen lähitulevaisuudessa. Photon 4G on asetettu osuma Sprint tänä kesänä - tarkka ajankohta ja hinta näyttää ole vielä julkistettu.






Dana Wollman osallistuneet tämän mietinnön.

Jatka käsittelyssä Motorolan 4.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar