torsdag den 9. juni 2011

Exclusive: Dellin prototyyppi 7-tuumainen tablet touts slide-out jakaa QWERTY-näppäimistö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/exclusive-dells-prototype-7-inch-tablet-touts-slide-out-split/:


Huh. Joka niin usein, jättiläinen Round Rock pokes se pää ylhäällä vesi tarpeeksi kauan ojensi todella hypnoottinen suunnittelu , ja vaikka se ei Adamo , tämä on ehdottomasti tuoreita ottaa olemme nähneet tablets hyvin, hyvin pitkä aika. Galleria alla esittelee prototyypin, joka vietät aikaasi kuluessa Dellin huippusalaista labs, 7-tuumainen liuskekivi, joka on koristeltu liukuva näppäimistö. Said näppäimistö, mutta tuskin tyypillinen - se keinutuoli split-näppäintä muotoilu ei ole lainkaan eroa virtuaalisen kaavoista äskettäin esitellyt sisällä IOS 5 ja Windows 8 . Sikäli kuin voimme kertoa, koko aakkoset nykyisistä ja osuus, ja siellä takana kamera, että saat olla enemmän kuin iloinen voidessani antaa lapsesi seuraava synttäreille vähän hankalampaa. Ulkopuolella, että olemme muita yksityiskohtia huokosten yli, mutta se on turvallista sanoa, että me teemme darnedest muuttaa. Niin, ja jos olet selviö, että tämä asia on tulevaisuudessa todellisen paljon tuotteen, siellä laukaus eteläpuolella nämä sanamuodon esittelee mitä näyttää olevan kaupallisen / press tehdä. Delicious.


Exclusive: Dellin prototyyppi 7-tuumainen tablet touts slide-out jakaa QWERTY-näppäimistö perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 20:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja f


Ingen kommentarer:

Send en kommentar