torsdag den 9. juni 2011

Rich Green, Nokia CTO, ottaa virkavapautta henkilökohtaisten syiden "

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/rich-green-nokia-cto-takes-leave-of-absence-for-personal-reas/:

Rich Green on vain ollut Nokian palveluksessa vuodesta 2010, jolloin hänen tiensä johtotiimin helmikuussa, kun Elopcalypse valssatut kautta Espooseen. Teknologiajohtajana, entinen VP Sun Microsystems on ladattu määritellä Nokian teknologia visio , on se laitteisto, ohjelmisto, käyttäjäkokemus, Pilvipalveluiden tai kehittäjä ohjelmia. Niin joo, hän kaveri katsot mitä seuraavaksi, mitä pidemmälle Windows Phone ja S40. No, me juuri virallista sanaa Nokia että hän ottaa virkavapautta määrittelemätön kesto "henkilökohtaisista syistä". Tietenkin, että voi tarkoittaa mitä tahansa - liike on aina henkilökohtainen , riippumatta tyhjät bromidit palloteltu kun jotain epämiellyttävää tapahtuu Yrityslainojen persoonallisuuksia. Tarina rikkoi ensimmäisenä vuonna suomalainen Helsingin Sanomat, viitaten kahden riippumattoman lähteet väittävät, että hän todennäköisesti ei palaa yrityksen. Mielenkiintoista, eikö teistäkin?

Rich Green, Nokia CTO, ottaa virkavapautta henkilökohtaisten syiden " alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 03:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Taloussanomat.fi | lähde HS.fi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar