torsdag den 9. juni 2011

DarbeeVision joukkuetta Sunflex pestä HDMI video, anna kuvaa lisää syvyyttä ja selkeyttä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/08/darbeevision-teams-with-sunflex-to-launder-your-hdmi-video-give/:


DarbeeVision Visual Presence-tekniikka on sprucing jopa liikkuvia kuvia aikoihin, mutta toistaiseksi sen paremmin näkyvät syvyys-ja yksityiskohtia voi vain lisätä jälkeisessä käsittelyssä. Kuitenkin on olemassa uusi versio, joka toimii skannaamalla 165 miljoonaa pikseliä sekunnissa ja soveltaa sen visuaalinen voodoo reaaliajassa. Se firmware ratkaisu, joka voidaan laittaa mihin tahansa laitteeseen, jossa on prosessori ja näyttö, ja yhtiö käy parhaillaan neuvotteluja TV valmistajille mahdollisuus saada sen teknologian leivotaan sisään Darbee on myös kumppanuuteen kanssa Sunflex rakentaa Snakebyte merkkituotteiden moduuli, joka ei Darbee teko ulkoisesti HDMI pass-through. Nykymuodossaan järjestelmä ei ole valmis parrasvaloihin, kun se koostuu kolmesta piirilevyjen ruuvataan yhteen kankea paketti. Kun se iskee markkinoille myöhemmin tänä vuonna, yhtiö väittää, että saat olla muovinen koko kaukosäädin.



Saimme nähdä järjestelmän henkilökohtaisesti E3 2011 ja todennut tulosten sekalainen seurakunta. Aivan kuten Belkinin RazorVision näimme vuotta sitten, Visual Olotila lupaa tehdä kuvasi paremmin realistisia ja yksityiskohtaisia. Vuonna demo näimme, graafinen niityt hyötynyt parantamiseksi - voimme nähdä yksittäisten ruohonkorret heiluttaa edestakaisin paljon enemmän selkeyttä. Kuitenkin linnan muurien ja kuvioitu vaatteet näyttivät joku kampi ylös vastoin 11, joka loi liikaa visuaalista kohinaa meidän mieleen. Hyvä uutinen on, vaikutus on säädettävissä, joten voit soittaa tarkkuudella tilanteeseen sopivaksi ja yksilöllisen maun. Kuulostaako hyvältä? No, laite on alusta lokakuuhun mennessä ja vähittäiskauppa noin 150 dollaria.


DarbeeVision joukkuetta Sunflex pestä HDMI video, anna kuvaa lisää syvyyttä ja selkeyttä perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 kesäkuu 2011 18:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar