torsdag den 9. juni 2011

Virgin Mobile on tyytyväinen 4,1 tuuman Motorola Triumph, tuo Froyo on prepaid puolella

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/virgin-mobile-welcomes-4-1-inch-motorola-triumph-brings-froyo-t/:

Älä pelkää, pay-as-you-go fanit - Virgin Mobile näki hattu kärki oman tämänpäiväisen Sprint / Motorola tapahtuman muodossa Triumph, mukiinmenevä 4,1 tuuman Android 2.2 luurin joka ei ehkä aivan elää jopa sen hyperbolinen nimi. Laitteessa on 2 Gt sisäänrakennettu varastoon, 512 Mt muistia, viiden megapikselin kamera, WVGA-näyttö, 1400mAh akku, A-GPS, WiFi Qualcomm MSM8655 CPU ja HDMI-ulostulo. Se tulee myös valmiiksi ladattuna Virgin Live 2.0, musiikillinen sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuus, joka antaa käyttäjille pääsyn yksinomainen musiikillinen sisältö - ei aivan tavaraa voitto kierrokset ovat pois, mutta se on varmasti tervetullut lisä prepaid markkinoille. Triumphant lehdistötiedote tauon jälkeen, joka on juhlallisesti puuttuu hinnoitteluun / julkaisutiedot.

Jatka käsittelyssä Virgin Mobile tyytyväinen 4,1 tuuman Motorola Triumph, tuo Froyo on prepaid puolella


Virgin Mobile on tyytyväinen 4,1 tuuman Motorola Triumph, tuo Froyo on prepaid puolella perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 12:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar