mandag den 21. februar 2011

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Fyysikot Rakenna isompi "Pullot" For Antimatter

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CLrAxB_J4r4/Physicists-Build-Bigger-Bottles-For-Antimatter:

intellitech kirjoittaa "Kun katsotaan tavaraa science fiction, antimateriaa - peilikuva tavallinen asia meidän havaittavissa maailmankaikkeus - on nyt keskityttävä laboratoriotutkimusten ympäri maailmaa. Vaikka fyysikot rutiininomaisesti tuottaa antimateriaa kanssa radioisotooppien hiukkasten colliders, jäähdytys nämä antihiukkasten ja niitä sisältävien pitkäksi aikaa on toinen juttu. Clifford Surko, fysiikan professori UC San Diego, joka rakentaa mitä hän toivoo maailman suurin antimateria kontti, sanoi fyysikot ovat äskettäin kehittäneet uusia menetelmiä, jotta erityistä valtioiden antimateria jossa he voivat luoda suuria pilviä antihiukkasten, pakata ne ja tekemään räätälöity palkkeja erilaisiin käyttötarkoituksiin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Samsungin Super AMOLED Plus näyttää luopua ja parjattu PenTile kuvapistettä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/samsungs-super-amoled-plus-displays-dispense-of-maligned-pentil/:


Kuten raikas ja eloisa kuin AMOLED ja Super AMOLED älypuhelin näytöt ovat, ne pyörivät pois kokoonpanolinjat ja aika iso design kompromissi: useimmat komponenttien markkinoilla juuri nyt käyttää hieman visuaalinen kikkailu kutsutaan PenTile jossa vihreä subpixels esiintyä enemmän taajuudella kuin punainen ja sininen. Samaan aikaan perinteiset näytöt (CRT, LCD, plasma, you name it) käyttävät yleensä punainen, yksi vihreä ja yksi sininen subpixel pikseliä kohden, ja lopputulos on, että AMOLEDs yleensä hieman rakeisemmalta verrattuna tietyllä resoluutiolla. OLED-Info huomauttaa, että Sammyn uusi Super AMOLED Plus näytöt näyttävät ratkaista PenTile ongelma, vaan käyttää jotain nimeltä Real-Stripe - tehokkaasti merkitys rehellinen-to-hyvyys RGB pikseliä, mikä selittää yhtiön vaatimuksen takaisin CES 50 prosenttia sysäyksen subpixel laskea. Mielenkiintoista, Real-raita vaatii enemmän tilaa pikseliä kohden, mikä voisi olla, miksi Galaxy S II ja Valaa 4G ovat 4,3 ja 4,5 tuumaa vastaavasti melko terve vaelluksen päässä 4-tuuman merkki he asettuivat viime vuoden alkuperäinen Galaxy S-mallit. Tietysti, tämä ei tuo meidät lähelle 7 tai 10 tuumaa olimme täytyy tehdä tabletti työtä - mutta me tiedämme, että he veivaamista on jo .

Samsungin Super AMOLED Plus näyttää luopua ja parjattu PenTile kuvapistettä perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 15:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde OLED-Info | Lähetä | Kommentit

Ford Focus Electric vahvisti tue nopea lataus, EV hajanaisuus varjostaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/ford-focus-electric-confirmed-to-not-support-fast-charging-ev-f/:

Luulin, että hajanaisuus on varattu mobiili OS valtakunta? Mieti uudelleen. Kun ensimmäinen (ja toinen) aallot sähköautojen kuljetus ulos kaduille, ilmeinen ongelma on yhä vieläkin ilmeisempi. Kaupunki Chicago on vahvistaa asentaa 73 pikalataamiseen EV asemien vuoden loppuun mennessä, mutta kaksi yleisimmin ajetaan niitä ei voi hyödyntää. Chevy n Volt ja Fordin Focus Electric tukee vain hitaampi Taso 2 latauksen näiltä nopeammin ne, Nissan Leaf ja Mitsubishi i MiEV omistajat nauttivat. Ikään kuin tässä ei päänsärky-asiakkuutta tarpeeksi, surmasi muut autonvalmistajat ovat tiettävästi suunnittelee "kirjaudut uuden standardin nopea lataus, joka olisi ristiriidassa Chicagon infrastruktuuriin, ja jos luulet, Windy City on yksin tässä sotku, olet väärässä. Olemme jo kuulleet samanlaisia asioita on kansakunnan pääkaupunki , ja Jack Pokrzywa, johtaja maailmanlaajuisesti maakulkuneuvojen standardien SAE International, ei vielä näytä vakuuttunut siitä, että auto tuottajat ovat todella valmis ja halukas sitoutumaan yhden pikalataamiseen standardi . HD DVD vs. Blu-ray oli yksi asia, mutta tuhannet auton latureita syrjäyttämisen jopa kaupunkimme kun ne vanhentuneet vuodessa? Se on niin ole vihreä.

Ford Focus Electric vahvisti tue nopea lataus, EV hajanaisuus varjostaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 16:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Edmunds | lähde Chicago Tribune | Lähetä | Kommentit

<em>The Legend of Zelda</em> Turns 25

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X7D2qgPQVFg/emThe-Legend-of-Zeldaem-Turns-25:

harrymcc kirjoittaa "The Legend of Zelda alkunsa 25 vuotta sitten tänään, kun Nintendo julkaisi alkuperäisen pelin sen Famicom konsoli Japanissa 21. helmikuuta, 1986. Benj Edwards on juhlinnassa katsomaan joitakin pelisarjan Odder sivuvalot klo versio lähetys satelliitin yllättäen tositarinaan jos peli sai nimensä. " Jos olet sillä tuulella enemmän nostalgia, 1UP on kokoelma artikkeleita sukeltaa menneeseen kaksi ja puoli vuosikymmentä Zelda. Ja koska se on cool, tässä linkki (sorry) on kaveri, joka hakata oskilloskooppi näyttää Game Boy-pelejä, käyttää 1993: n Linkin heräämisen esittelyn.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






WA vaali kokeilla online Äänestykset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gt6bh8ANlY0/WA-Election-To-Try-Online-Voting:

AuMatar kirjoittaa "mukaan Seattle Times, kuningas säilyttäminen piirin tulee sallia online-äänestys torjumiseksi kroonisen alhaisesta äänestysvilkkaudesta. Voit jo nähdä äänestyksen portaali. Kansalaisena WA vakavasti huolestunut politiikan mitään, kokonaan poistaa paperi trail näin pelottaa minua. Onneksi tämä on luultavasti vähiten tärkeä vaalit tilassa. Ihmettelen, jos joku tulee hakata vaalit niin 300% äänestäjistä äänestää Firefly tai Stephen Colbert tai jotain. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miksi sinun pitäisi Reboot Unix-palvelimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TLagHGVn_qE/Why-You-Shouldnt-Reboot-Unix-Servers:

GMGruman kirjoittaa "Se on sitkeä myytti: käynnistä Unix-kun jotain menee pieleen tai puhdistaa sitä pois. Paul Venezia selittää miksi pitäisi melkein koskaan käynnistä Unix-palvelin, toisin sanoen Windows."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Motorola Xoom ei ole Flash-tuki Klo käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U-OifJ24tQM/Motorola-Xoom-Wont-Have-Flash-Support-At-Launch:

Monet lukijat ovat lähettäneet sanan, että Motorolan Xoom tabletti, markkinoidaan iPad ensimmäinen merkittävä kilpailija, ei toimiteta Flash-tuki. Lainaten: "Tuki Adoben Flash-teknologiaa on argumentti Android-käyttöjärjestelmä, sillä Applen pääjohtaja Steve Jobs tunnetusti sanoi, että Flash on kuolemaisillaan tekniikkaa ja että se ei tee sitä kiinni IOS laitteet useista syistä. Flash-tuki ilmestyi Android Versiosta 2.2 ja Google jopa ylistetyn se tappaja ominaisuus tablettia käynnissä Honeycomb (3,0), kuten Motorola Xoom. Mutta näyttää siltä, Adobe ja / tai Google ei ole vielä viimeistellä Flash täytäntöönpanoa Android 3.0. mainos varten Xoom Verizon sivuilla sanoo (6 kohta tekstiä alareunassa), että Adobe Flash-tuki Xoom odotetaan valmistuvan keväällä 2011, joten tämä toiminto ei ole käytettävissä aloittaa ensimmäisen Honeycomb tabletti 24. helmikuuta. Ottaen kuinka hidas harjoittajien ja valmistajat, kun se tulee ohjelmistopäivityksiä, kevään 2011 päivitys saattaa merkitä enemmän kuin loppukeväästä 2011 ETA ".


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Olisiko kehitysmaissa Käytä E-lukijaa enemmän kuin tietokoneet?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/piDE74m_WZY/Would-the-Developing-World-Use-E-Readers-More-Than-Laptops:

Barence kirjoittaa "Stuart Turton kirjoittaa siitä, miten paikalliset lapset reagoivat hänen Kindle on äskeisellä Nagpur alueelle Intiassa." Noin 20 lasta oli isossa ryhmässä, vain katsomassa minua: isot silmät, utelias ilmaisuja, naurettavan söpö ja kaikki tarkoituksenaan Kindle, "hän kirjoittaa." Vain kääntämällä sivun aiheuttanut heille vetää heidän ystäviä, eikä mitään todellisuutta, jossa muuttaa fontin kokoa kirja pitäisi saada teidät viileämpi kuin Jimmy Hendrix kitarasoolo. Se oli tosi lämmin -up toimimaan vaikka, se oli teksti puheeksi-ominaisuus, joka aika paljon tehnyt minulle paras ystävä koko kylä. hyväntekeväisyys voisi tehdä paljon pahempi kuin ladata muutaman kanssa sanakirjat, oppikirjat ja romaaneja ja lähettää ne Joidenkin kauko koulut kehitysmaissa ", hän huomauttaa."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Apple paljastaa Light Peak, Uusi MacBook Pro tällä viikolla?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AfzYqCTaQfU/Apple-To-Unveil-Light-Peak-New-MacBook-Pros-This-Week:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Apple kuulemma pian tehdä tiedotteen uusi nopea yhteys teknologia. Ja onneksi tämä tulee kuuma kannoilla raportin mukaan Apple julkaisee surmasi uusi MacBook Pro myöhemmin tällä viikolla . jonkin aikaa, raportit ovat virisi yksityiskohtaisesti Applen ja Intelin yhteistyö uuden teknologian siirtämiseen puhuttu Light Peak pystyy siirtämään dataa 10GB / s sekä ylös ja alas. Voisiko tämä löytää tiensä Applen uusi kokoonpano MacBook Pro kuin on aikaisemmin väitetty? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Late Night Gaming kielletty Vietnamissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-FBGjNu6DdM/Late-Night-Gaming-Banned-In-Vietnam:

R3d M3rcury kirjoittaa "Vietnamin valtiovarainministeriön Tieto-ja viestintätekniikka on pyytänyt ISP estää pääsyn online-pelien 22:00-08:00." Pyynnöstä tehty keskiviikkona, on toinen siirtyä viranomaisen lieventää haittavaikutuksia online-pelejä. pyyntö seuraa lukuisia jäykkä toimenpiteitä ministeriö kysymyksen ratkaisemiseksi, muun muassa leikkaamalla internetyhteys tekijöille yöllä alussa viime syyskuussa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Palm Pre Plus saada webOS 2 loppujen lopuksi?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/palm-pre-plus-to-get-webos-2-after-all/:


Emme valehtele: teimme hiukan laittaa, kun meidän kaveri Jon Rubinstein sanoi, että webOS 2.0 ei olisi tulossa Palm Pre Plus - jotain vanhemmille malleille ei ole tarpeen "puhti" käsitellä uusi käyttöjärjestelmä. Mutta ehkä kaikki toivo ei ole menetetty! Mukaan rep päässä O2 Germany (kuten espied yhtiön tuki foorumit) HP tekee uuden käyttöjärjestelmän jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa - mutta ei niin yli-the-air päivityksen. Kun aika koittaa (todellakin, jos aika tulee) sinun täytyy ladata se HP: n sivuilta ei tietokone ja asenna USB-väylän kautta. Ja ehkä se tulee kohta, kun me senmieliset käynnissä uusi käyttöjärjestelmä alitehoinen luurin itse!

Palm Pre Plus saada webOS 2 loppujen? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 10:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink T3 | lähde O2 Germany | Lähetä | Kommentit