mandag den 21. februar 2011

Nanocade pakki nyt myynnissä USA: ssa, hieman vähemmän pricy klo 229 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/nanocade-kit-now-on-sale-in-the-usa-somewhat-less-pricy-at-229/:

Nanocade muuttuu minikannettava tulee syliin sopiva arcade kaappi

Jos pyysi meitä pudota 350 dollaria 23 kappaletta laser-leikattu muovi, olisimme luultavasti hätistellä sinut pois, mutta se on vaikea vastustaa uskomattoman charmin Nanocade . Lisäksi suunnittelija Rasmus Sorensen tosiasiallisesti myy miniatyyri arcade kaapin osat vain 229 dollaria juuri nyt, joka tekee päätöksen lopulta rakentaa oma MAME kone pikkuisen edullisempi. Sinun tulee silti toimittaa kaikki sisäosat itse, kuten painikkeita, arcade stick, seurata ja liimaa, ja jopa sinun pitäisi onnistua, onnea uteliailta vieraat pois uuden kahvipöydän keskustelu pala. Etsi perus pakki haluamasi Midnight Black tai Arctic White meidän lähde linkkiä.



Huomaa: Se on vähän bummer, mutta Nanocade verkkosivuilla sanotaan, että komea kaareva ohjauspaneelin yläpuolelle oikeastaan ei kuulu pakki - se tulee pari tasainen paloja kokoontuu (näennäisesti) ranne-lock kulma sijaan.

Nanocade pakki nyt myynnissä USA: ssa, hieman vähemmän pricy klo 229 dollaria perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 18:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Nanocade | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar