mandag den 21. februar 2011

Dell XPS 14 lopetetaan, tulee tilalle jotain ohuempaa ja kevyempää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/dell-xps-14-discontinued-will-be-replaced-with-something-thinne/:



Toki se oli vain noin neljä kuukautta sitten, että Dell julkaisi XPS 14 , mutta valitettavasti ne haluavat napata ylös Core i5, NVIDIA GeForce 400M-powered kannettava tänään on mahtava vaikea. Jotkut haluavat silmät tipsters huomannut, että Dellin 14-tuumainen valtavirran järjestelmä oli loppunut, ja nopea soittaa johonkin ystävämme Dell vahvisti, että pienin versio sarja ei oikeastaan tekemässä paluuta. Kuitenkin, että ei ole, koska järjestelmä ei myynyt hyvin - Dell väittää, että se todellakin ylitti myynnin odotukset. Koska se oli erittäin aggressiivisesti hinnoiteltu kamppeet, että ei oikeastaan yllätys meille, mutta miksi ei tuo takaisin? Siellä homma menee mielenkiintoiseksi, ja me annamme sinulle Dellin tarkka lainaus tässä yksi ...

"Kun siirtyminen Sandy Bridge-tekniikka, päätimme jälleen keskityttävä viemään sisällyttämällä tämä palaute tulevaisuuden ohut ja kevyt tuotteet käynnistää myöhemmin tänä vuonna. Stay tuned!"


Jep, se tuntuu Dell valmistautuu tuomaan joitakin Adamo ominaisuuksia takaisin XPS-tuotemerkin, joka on oikeastaan mitä kerrottiin viime vuonna, kun yhtiö tappoi Adamo brändin kokonaan. Olemme olleet kuulolla kunnossa!

Dell XPS 14 lopetetaan, tulee tilalle jotain ohuempaa ja kevyempää perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar