mandag den 21. februar 2011

Robot käsi osuu 20WPM lähes valmis omaksumaan loputtomasti apina lause

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/robot-hand-hits-20wpm-nearly-ready-to-embrace-infinite-monkey-t/:


Robot kädet ovat tarttumalla , murskaus , piirustus ja muuten käynnistysmekanismilla vuosia, mutta oletko koskaan nähnyt kunnolla tyyppi? Se ensisijainen tarkoitus uusia Virginia Tech design. Insinöörit rakensivat tämän näppärä antropomorfisia Robotti Kirjoitus (DART) käsi matkia todella paljon niin hyvin kuin voisi, alas yksittäin käynnistysjohtoon kolmen segmentin numeroa ja 110 astetta ranteen kierto paketti koko todellisen ihmisen käsi. Käyttämällä yhteensä 19 servomoottorit ja suuri vetolujuus lanka jänteitä, he onnistuivat luomaan yhden mekaanisen tassu, jolla voidaan saavuttaa noin 20 sanaa minuutissa, kun kirjoitat. Seuraavaksi he aikovat kattaa se silikoni iho ja lisää pietsosähköinen anturi antaa näkövammaisille palautetta. Kuvittele, että seuraavan kerran salainen perheenjäsen katkaisee kätesi kanssa keskityttiin plasma säde, tiedät minne mennä korvaamisesta. Etsi nopeasti videon ja koko tieteellistä paperia linkeistä.

Robot käsi osuu 20WPM lähes valmis omaksumaan loputtomasti apina lause alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 22:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PhysOrg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar