mandag den 21. februar 2011

Ford Focus Electric vahvisti tue nopea lataus, EV hajanaisuus varjostaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/ford-focus-electric-confirmed-to-not-support-fast-charging-ev-f/:

Luulin, että hajanaisuus on varattu mobiili OS valtakunta? Mieti uudelleen. Kun ensimmäinen (ja toinen) aallot sähköautojen kuljetus ulos kaduille, ilmeinen ongelma on yhä vieläkin ilmeisempi. Kaupunki Chicago on vahvistaa asentaa 73 pikalataamiseen EV asemien vuoden loppuun mennessä, mutta kaksi yleisimmin ajetaan niitä ei voi hyödyntää. Chevy n Volt ja Fordin Focus Electric tukee vain hitaampi Taso 2 latauksen näiltä nopeammin ne, Nissan Leaf ja Mitsubishi i MiEV omistajat nauttivat. Ikään kuin tässä ei päänsärky-asiakkuutta tarpeeksi, surmasi muut autonvalmistajat ovat tiettävästi suunnittelee "kirjaudut uuden standardin nopea lataus, joka olisi ristiriidassa Chicagon infrastruktuuriin, ja jos luulet, Windy City on yksin tässä sotku, olet väärässä. Olemme jo kuulleet samanlaisia asioita on kansakunnan pääkaupunki , ja Jack Pokrzywa, johtaja maailmanlaajuisesti maakulkuneuvojen standardien SAE International, ei vielä näytä vakuuttunut siitä, että auto tuottajat ovat todella valmis ja halukas sitoutumaan yhden pikalataamiseen standardi . HD DVD vs. Blu-ray oli yksi asia, mutta tuhannet auton latureita syrjäyttämisen jopa kaupunkimme kun ne vanhentuneet vuodessa? Se on niin ole vihreä.

Ford Focus Electric vahvisti tue nopea lataus, EV hajanaisuus varjostaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 16:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Edmunds | lähde Chicago Tribune | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar