mandag den 21. februar 2011

Samsungin Super AMOLED Plus näyttää luopua ja parjattu PenTile kuvapistettä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/samsungs-super-amoled-plus-displays-dispense-of-maligned-pentil/:


Kuten raikas ja eloisa kuin AMOLED ja Super AMOLED älypuhelin näytöt ovat, ne pyörivät pois kokoonpanolinjat ja aika iso design kompromissi: useimmat komponenttien markkinoilla juuri nyt käyttää hieman visuaalinen kikkailu kutsutaan PenTile jossa vihreä subpixels esiintyä enemmän taajuudella kuin punainen ja sininen. Samaan aikaan perinteiset näytöt (CRT, LCD, plasma, you name it) käyttävät yleensä punainen, yksi vihreä ja yksi sininen subpixel pikseliä kohden, ja lopputulos on, että AMOLEDs yleensä hieman rakeisemmalta verrattuna tietyllä resoluutiolla. OLED-Info huomauttaa, että Sammyn uusi Super AMOLED Plus näytöt näyttävät ratkaista PenTile ongelma, vaan käyttää jotain nimeltä Real-Stripe - tehokkaasti merkitys rehellinen-to-hyvyys RGB pikseliä, mikä selittää yhtiön vaatimuksen takaisin CES 50 prosenttia sysäyksen subpixel laskea. Mielenkiintoista, Real-raita vaatii enemmän tilaa pikseliä kohden, mikä voisi olla, miksi Galaxy S II ja Valaa 4G ovat 4,3 ja 4,5 tuumaa vastaavasti melko terve vaelluksen päässä 4-tuuman merkki he asettuivat viime vuoden alkuperäinen Galaxy S-mallit. Tietysti, tämä ei tuo meidät lähelle 7 tai 10 tuumaa olimme täytyy tehdä tabletti työtä - mutta me tiedämme, että he veivaamista on jo .

Samsungin Super AMOLED Plus näyttää luopua ja parjattu PenTile kuvapistettä perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 15:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde OLED-Info | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar