mandag den 21. februar 2011

Mies ajaa Tokio Marathon huikean määrän vehkeet, hämmästyttävä puute häpeä (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/man-will-run-tokyo-marathon-with-dizzying-array-of-gadgetry-ama/:

Mies ajaa Tokio Marathon huikean määrän vehkeet, hämmästyttävä puute häpeä

Joitakin toimintoja, voit yksinkertaisesti koskaan voi saada ystäväsi tulemaan varten, ja useimpien ryhmien sosiaalisten ikäluokkien käynnissä 26 kilometriä varmasti putoaa "sinulla on hauskaa, että" luokkaan. Jotkut yrittävät herkutella ystävien kanssa tarinoita polttamalla keuhkot ja tulinen neloset, mutta Joseph Tame on toinen ratkaisu. Hän loi IRIG, utelias vehje sisältää neljä iPhone , Android laite tuntematon alkuperä, iPad kolme langattomat reitittimet, sääasema, sykemittari, ja typerä pilkata satelliittiantenni jopa hänen päänsä. Tämän kaiken hän suunnitelmia livestreaming hänen koko kilpailun avulla Skype , FaceTime , RunKeeper ja mukautetun Android app., joka lähettää sääolosuhteissa - mukaan Joseph tekee "kaiken tämän näköinen uskomattoman siistiä." Emme voi kiistää, mutta emme voi myöskään auttaa huolta suojaverkon, että vehje on aiheuttaa. Katso itse videon alla.

Jatka käsittelyssä Mies ajaa Tokio Marathon huikean määrän vehkeet, hämmästyttävä puute häpeä (video)


Mies ajaa Tokio Marathon huikean määrän vehkeet, hämmästyttävä puute häpeä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 10:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Marathon Project | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar