mandag den 21. februar 2011

Exclusive: Sony "S2" kahden näytön Android simpukkapuhelin ja 9,4-tuumainen Windows 7 VAIO liukusäädintä vuoksi tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/exclusive-sony-s2-dual-screen-android-clamshell-and-9-4-inch/:


Joten, nyt olet nähnyt PlayStation Certified Qriocity tabletti ilmoittautuneet Sonyn "S1". Mutta se ei ole ainoa tabletti vernerable japanilainen yhtiö valmistautuu aloittamaan vuonna 2011. Olemme kertoneet pari erittäin luotettava ja todistetusti lähteistä Sony on myös kaksi melko epäsovinnaisia tabletin muodossa tekijät kuten kahden näytön Honeycomb simpukkapuhelin ja uudenaikainen Windows 7 tabletin liukusäädintä.



First, let's tarkastella clamshell malli urheilu pari 5,5-tuuman näytöt - ensin laitteeseen vihjailtiin vuonna 2010 Sony patenttihakemuksen otsikolla " Sähköinen kirja parannettuja ominaisuuksia . " Toisin kuin patentti on karkea esimerkki, meille kerrotaan, että Sonyn simpukkapuhelin - tunnetaan nimellä "S2" sisäisesti - muistuttaa enemmän soikea sylinteri suljettuna kuten alla olevassa kuvassa yllä. Spec-viisas, meille kerrotaan, että se tulee olemaan hyvin samanlainen suorituskyvyltään S1 Tegra 2 SoC ja WiFi + 3G radio sisä-ja etu-ja taka-päin kamerat ulkopuolella. Ja kuten S1 tabletti, S2 tulee keskittyvät Qriocity median kuluttajalle. Sorry, ei sanaa siitä, S2 PlayStation sertifioitu . On selvää, S2 ei käynnissä varastossa Honeycomb - sen sijaan, Sony on tällä hetkellä optimoida Android OS hyödyntää näitä kahta näyttöä. Eräs lähde raportoi nähneensä Gmail käynnissä mielenosoituksen prototyyppi, jossa Viestiluettelossa näkyy yhdellä näytöllä ruumiin valitun viestin näkyvän muille. Kartat, emme kertoneet, näyttää kartan graafinen yhden näytön kanssa yksityiskohtaiset turn-by-turn-ohjeet tai Streetview näkyy muille. Samoin S2 näyttää videon ja kuvan navigointivalikko on puolet clamshell kanssa valitun sisällön puhalletaan ylöspäin täyttää ruudun muiden. Olemme myös kertoneet, että nämä sovellukset toimivat eri suuntauksia. Kuulostaa mielenkiintoiselta, liioittelematta. Valitettavasti meidän lähteet ovat vähemmän kuin innostunut. Klikkaa kautta selville miksi.

Jatka käsittelyssä Exclusive: Sony "S2" kahden näytön Android simpukkapuhelin ja 9,4-tuumainen Windows 7 VAIO liukusäädintä vuoksi tänä vuonna


Exclusive: Sony "S2" kahden näytön Android simpukkapuhelin ja 9,4-tuumainen Windows 7 VAIO liukusäädintä vuoksi tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 10:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar