mandag den 21. februar 2011

BMW esittelee uuden "i" merkki keskittyi sähköistys, pienaakkosia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/21/bmw-launches-new-i-brand-focused-on-electrification-lower-cas/:

BMW esittelee uuden "i" merkki keskittyi EVS pienaakkosia

BMW on jo yksi lyhin nimet auto edessä, mutta se on saamassa lyhyempi. Yhtiö on juuri käynnistänyt "i" sub-marque paljon kuin yhtiön M autoja, mutta sen sijaan, että keskitytään suorituskyvyn esiin uuden teknologian luoda autoja, jotka ovat "hyvä asia" samalla myös "hyvä planeettamme." Se mitä yhtiö kutsuu "premium liikkuvuus" autoja päivittäistä työmatkaa, jonka avulla voit "nauttia hienompaa asioita elämässä" tappamatta planeetan prosessi. Kaksi ensimmäistä autoa ovat i3 (aiemmin tunnettu nimellä Megacity ) ja I8 (auto tunnettiin aiemmin nimellä Vision EfficientDynamics ), jotka molemmat on sanottu olevan niin hauska ajaa kuin nykyinen auto, mutta paljon tehokkaampi ansiosta komposiitti rakentaminen ja sähköistetty powertrains.



Lisäksi yhtiö on myös työskennellyt My City Way apps, joka kattaa 40 kaupunkia Yhdysvalloissa ja että monet ulkomailla, jotka tarjoavat liikenne kamerat, KP, ja jopa julkisen liikenteen info - hieman outoa autoyhtiön. Yhtiö on luvata, että näemme nämä "syntynyt sähköinen" autojen tuotannon 2013 ja coyly täsmennetään, että kolme on ei pienin numero eikä enemmän kuin kahdeksan suurinta, eli meidän pitäisi odottaa muiden mallien täyttää mainittu aukko - kuten yhtiön Nykyinen aakkosnumeerinen kokoonpano. Me varmasti oppimaan lisää näistä autoista Genevessä muutaman viikon, ja jos luulet BMW ollaan vasta trendikästä käyttää pienillä kirjaimilla i monikerin, se käynnistää sen iDrive ohjain takaisin syyskuussa 2001 - kuukausi ennen iPod todella tehnyt "i" super trendikästä.

BMW esittelee uuden "i" merkki keskittyi sähköistys, pienillä kirjaimilla perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 helmikuu 2011 09:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar