tirsdag den 7. juni 2011

Walmart tilapäisesti tippaa iPhone 4 hinta 147 dollaria, ei siitä, että voit löytää yksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/walmart-temporarily-drops-iphone-4-price-to-147-not-that-youl/:


Nopeasti! Joku kertoa Walmart Musta perjantai ei ole vielä viisi ja puoli kuukautta. Ilman uutta iPhone näköpiirissä , vähittäiskauppias myy 16GB version 147 dollaria sopimusoikeuden - sellainen temppu emme halua odottaa sitä vetää vaivaa kelan loma ostajat. Miksi ääni niin epäkiitollinen, saatat kysyä? Helppo: koska sinulla todennäköisesti ei voi saada käsiinsä yhden. Myynti, joka koskee AT & T ja Verizon malleja, kestää 30. kesäkuuta ja vain määrittelemätön määrä "Valitse"-myymälät myös osallistuu. Ei sanaakaan siitä, miten monta edullisia puhelimia Walmart on shill, mutta niin musta ja valkoinen versio on loppuunmyyty verkossa, jossa ei tarkalleen tiedä hyvää mahdollisuutesi pisteytyksen yksi henkilö.

Walmart tilapäisesti tippaa iPhone 4 hinta 147 dollaria, ei siitä, että voit löytää yksi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 15:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PCMag | lähde Walmart | Lähetä | Kommentit

Sonyn PlayStation Vita: tarkemmin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/sonys-playstation-vita-a-closer-look/:




Me kerroimme teille , mitä Sonyn PlayStation Vita tuntui , mutta täällä se on kiiltävä muovi lihassa - kaikki viisi tuumaa vilkkaita OLED-näyttö, kaksi kameraa, kaksi analogista tattia, kaksitoista napit, kaksi kapasitiivinen digitizers ja D-pad. Tutustu galleriassa alla noin lähikuvaukseen, kun menemme napata joitakin videomateriaalia quad-core kannettavien toiminnassa.


Sonyn PlayStation Vita: tarkemmin perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 16:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Onko uusi Geek Anti-älyllisestä?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1b4ekT0UNQ8/Is-There-a-New-Geek-Anti-Intellectualism:

Larry Sanger kirjoittaa "Geeks pitäisi olla, jos mitään, henkinen. Mutta hiljattain tapahtui minulle, että monet Internet-nörtit ja Digerati kuulostanut monista puzzlingly anti-henkinen toteaa viime vuosikymmenen aikana, ja varsinkin viime aikoina. Peter Thiel- innoittamana väittävät, että kollegio on ajanhukkaa on vain viimeisin esimerkki. olen havainnut (ja vastusti) viisi yhteisiä lausuntoja, laajalti hallussa nörttejä, jotka näyttävät suuntasivat alas kaltevalle pinnalle. J'accuse: "alareunassa liukas rinne, tunnut olevan vastustaa tiedon, missä sitä esiintyy, kirjoja, asiantuntijoita, laitoksissa, vaikka omassa mielessä. " Joten, olenko oikeassa? Onko uusi pelle anti-älyllisestä? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kinect Star Wars käytännön: Engadget ja Joystiq yhteyttä Force

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/kinect-star-wars-hands-on-engadget-and-joystiq-get-in-touch-wit/:





Olemme odottaneet lähes koko vuoden ja paloitella taisteludroidia kanssa Kinect hallinnassa valosapelin, ja saimme mahdollisuuden viime yönä, pukea virtuaalinen Jedi kaapuja rinnalla ystävämme Joystiq ja kehotetaan meidän sisäinen midi-chlorians sarjaan Lyhytaikaisessa co-op taistelee. Interaktiivinen demo Kinect Star Wars versio on melko käsikirjoittamassa asia - sinun valoisan puolen avatarit automaattisesti viiva siitä kohtaamisesta kohtaaminen satunnaista välianimaation välillä, ilman kehotuksia sinua, ja kun päästä Melee, tietokone tarkastusten viholliset kohtaat samoin. Silti on olemassa melko vähän liikkuneen käytettävissä kerran torjumiseksi alkaa toden teolla. Voit swing Oikealla kädellä pyyhkäisemällä valomiekkaa, kasvattaa oman lähti voimakas Push, hyppää Käännä onnettomaksi hävittäjä droideja askel eteenpäin viiva suoraan vihollinen, ja kallistaa kehon väistellä ja kääntää. Siellä vähän viive, kun ele ja aika peli tunnistaa toimia, mutta se yleensä tuntui seurata sapeli aivohalvauksia ja tuotepäällikkö kertoo viive korjausta ulkomailta. Pitkä tarina lyhyt, emme voi kertoa teille aivan vielä, jos 01:01 viipalointi fantasioita tullaan täyttämään.

Kinect Star Wars käytännön: Engadget ja Joystiq yhteyttä Force perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 15:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kuinka Applen IOS meni Turvaton Voit varmin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3pjNbL9zlsA/How-Apples-iOS-Went-From-Insecure-To-Most-Secure:

GMGruman kirjoittaa "Ei ole sellaista asiaa kuin täysin turvallinen käyttöjärjestelmä, mutta tietoturva-asiantuntijat ovat samaa mieltä - jokseenkin vastahakoisesti joissakin tapauksissa - että IOS, Applen mobiili käyttöjärjestelmä on kaikkein turvallisin kaupallinen käyttöjärjestelmä tänään, mobiili-tai työpöydälle. Se ei aloita Näin tietenkin, ja Robert Lemos kertoo, mitä Apple ei mennä suojaamattomista ja varmin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nintendo julkisti uuden konsolin: Wii U

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fvni0bP-u6o/Nintendo-Announces-New-Console-Wii-U:

_xeno_ kirjoittaa "Nintendo on ilmoittanut virallista nimeä, mitä oli ns Project Cafe:" Wii U. Se on HD-konsolin, se on taaksepäin yhteensopiva Wii (on epäselvää, jos tämä sisältää GameCube ohjelmistot), ja ohjain ei itse asiassa ole kosketusnäyttöä sitä. Nintendon demoed liikkuva peli pois television ja toistaa sen vain Wii U-ohjain. " Myös E3 uutiset, cylonlover kirjoittaa "pitämässään E3 lehdistötilaisuudessa Sony lopulta paljastui, että sen seuraavan sukupolven kannettavat - aiemmin koodinimellä NGP - tekee virallisen monikerin" PlayStation Vita. " PS Vita - joka on latinaa ja tarkoittaa "elämää" - tulee kaksi makua: Wi-Fi vain version hinta on 249 dollaria Yhdysvalloissa, JPY24, 980 Japanissa ja EUR249 Euroopassa ja 3G/Wi-Fi versio menee US $ 299, JPY29, 980 ja EUR299. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kysy Slashdot: Software Järjestä heterogeeninen yhdistelmät tiedostot?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hn5j4JNNrpc/Ask-Slashdot-Software-To-Organise-a-Heterogeneous-Mix-of-Files:

BertieBaggio kirjoittaa "Olen lääketieteen opiskelija lopussa lukuvuoden yrittää saada minun huomauttaa järjestetty. Etsin ohjelmisto asiakirja organisaation järjestelmä järjestää yhdistelmä muistiinpanoja, lehtiartikkeleita, kaavioita ja skannaa. Ihannetapauksessa nämä Järjestelmä mahdollistaa koko tekstin ja metatietoa etsiä, useita luokituksia (esim. tagit), säilyttää taustalla tiedostot ja eri alustoille (Linux / Windows / OS X). Vaikka en ole vastenmielinen maksaa niin monimutkainen ratkaisu, mieluiten ohjelmisto olisi FOSS niin, että laajennus tai maahanmuutto ovat mahdollisia tarvittaessa. Desktop Search (esim. Google Desktop) ei luultavasti 90% siitä mitä haluan lisäksi useita luokituksia, joka on ominaisuus Olen eniten kiinnostunut Haku kääntyi ylös Vastaava kysymys haltuunsa 43folders joka huomautti minulle suuntaan Papers ja DevonThink, mutta nämä ovat OS X vain näyttää olevan suunnattu enemmän akateemista paperia organisaatiossa. Mitä suosituksia ei Slashdot yhteisö ovat jo luokitella ja järjestää heterogeeninen sekoitus tiedostoja? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Wii U-ohjain, paljastui! (Video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/the-wiiu-controller-revealed/:


Woah! huhut osoittautuivat todeksi: 6,2-tuumainen näyttö on rakennettu ohjain Nintendon seuraavan sukupolven Wii U-konsolin . Se tulee myös ominaisuus mikrofoni, hyrrää, kaksi analogista valvontaa, kaksi olkapää painikkeet ja kaksi laukaisee, eteen päin kamera, kynä, ja kyllä, se on kosketusnäyttö, too! Satoru Iwata on huolellisesti varoittamaan, että Wii U: n ohjain "ei ole suunniteltu kannettava peli kone", vaikka se on ominaisuuksia ja kämmentietokoneisiin. Et kuitenkaan pysty peli-ja chat ilman televisiota. Wii U-ohjain on taaksepäin yhteensopiva kaikkien nykyisten Wii-tarvikkeet. Tarkista video tauon jälkeen taas mennään yrittää etsiä joitakin käytännön ajoissa tämän monimuotoisen uusi peto ohjain.


Jatka käsittelyssä Wii U-ohjain, paljastui! (Video)


Wii U-ohjain, paljastui! (Video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 12:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Checkpoint Tulevaisuuden Tulossa lentokentille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LX84yMQn52o/Checkpoint-of-the-Future-Coming-Soon-To-Airports:

cultiv8 kirjoittaa tähän ote AP tarina kuljettaa Yahoo: "Eye skannerit ja futuristinen turvallisuus tunnelit voivat olla vakio lentokentillä pian ilmailualan pyrkii ylläpitämään turvallisuutta ja vähentää hässäkkää lennolle koneeseen, joka estää joitakin ihmisiä alla. International Air Transport Association julkisti malli Tiistaina Singaporessa, mitä se puhuttu "Checkpoint tulevaisuudessa," jos matkustajat erotettu turvallisuusriski kulkisi läpi yksi kolmesta high-tech, 20-jalka-pitkä (6,1-metriä pitkä) tunnelit, jotka voivat nopeasti skannata kenkiä ja käsimatkatavarana ja tarkista nesteiden ja räjähteiden. ... IATA: n prototyyppi, matkustajat luokitella tulosten perusteella on hallituksen riskinarvioinnin pannaan siru matkustajan passi tai muu tunniste. silmän skannata sitten ottelu matkustajan passin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sony S1 Honeycomb tablet liukua läpi FCC AT & T taajuudet ja HSPA + laajakaistan moduulin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/sony-s1-slips-through-the-fcc-with-atandt-frequencies-and-hspa-br/:


Ah Sony, sinun S1 ja S2 tablet salaisuudet ovat turvassa uskollinen ol 'Engadget. Ota nämä uudet SGPT113JP / S ja SGPT114JP / S tablets että juuri läpi FCC. Emme kerro kenellekään, että he todella vaihtoehtoja teidän S1 tablet, että 9,4 tuuman jobbie Android 3.x Honeycomb ja mittatilaustyönä "Quick ja Smooth" UI ja "Swift" Web-selain. Ja äidin sana 2.4GHz 802.11n WiFi ja WCDMA bändit II ja V radiot - jälkimmäinen tekee käyttöönotosta AT & T (tai ehkä Rogers Kanadassa) on erittäin todennäköistä. Ja et kuule meitä tekemään piip siitä Ericsson F5521gw HSPA + pystyy modeemi, joka on mainittu, sama moduuli huomasi S2: n FCC arkistointi . Oikeasti, emme sano sanaakaan, ennen kuin PlayStation Certified tablet osumia vähittäiskauppa myöhemmin syksyllä.

Sony S1 Honeycomb tablet liukua läpi FCC AT & T taajuudet ja HSPA + laajakaistan moduulin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 11:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink @ Davezatz (Twitter) | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Live Nintendon E3 2011 keynote!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/live-from-nintendos-e3-2011-keynote/:


Toinen päivä toinen liveblog, mutta ei vain yksi yritys. Nykyään se on Nintendo, joka pitää meidät haltioitunut ennakointia, ja onnea iso mies, Reggie Fils-Aime, tulee vie meidät aivan ratsastaa. Saammeko nähdä paljastus Project Cafe ? Voiko Nintendo kertoa miten sen 3DS aikoo kilpailla PlayStation Vita maailmassa? Voisimmeko vihdoinkin että Nintendogs ja Paper Mario mash-up olemme odottaneet? Käymme elää pian, seuraavina aikoina alla:



06:00 - Hawaii

09:00 - Pacific

10:00 - Vuori

11:00 - Keski-

12:00 - Eastern

17:00 - Lontoo

18:00 - Pariisi

20:00 - Moskova

01:00 - Tokio (8. kesäkuuta)

Jatka käsittelyssä Live Nintendon E3 2011 keynote!


Live Nintendon E3 2011 keynote! perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 11:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Advocacy Group Files FCC valittaa Verizon jako Ban

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yesZxChL0VU/Advocacy-Group-Files-FCC-Complaint-Over-Verizon-Tethering-Ban:

Hugh Pickens kirjoittaa "Cnet kertoo, että asianajo ryhmä Free Press on jättänyt valituksen FCC: lle, että katsoo Verizon Wireless ei saisi estää tethering apps että antaa ihmisten yhteyden heidän tietokoneensa internet-kautta puhelinten 4G langaton tietoverkko. "Tämä käytäntö rajoittaa kuluttajien valinnanmahdollisuuksia ja estää innovaatioita riippumatta siitä, mikä lentoliikenteen hyväksyy näitä politiikkoja, mutta kun Verizon Wireless työllistää näitä rajoituksia yhteydessä LTE-verkon, se rikkoo myös Federal Communications Commission sääntöjä, sanoo ryhmää. Säännöt sanovat Verizon" ei kiellä, rajoittaa tai rajoittavat asiakkaidensa käyttöön laitteita ja sovelluksia niiden valinta. " Google on tehnyt kytkettynä apps saatavilla kautta Android Market Joissakin puhelimissa, jotka käyttävät langattomia palveluita Verizon, AT & T ja T-Mobile, sanoi toukokuussa, teki niin käskystä harjoittajia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.