tirsdag den 7. juni 2011

Sony S1 Honeycomb tablet liukua läpi FCC AT & T taajuudet ja HSPA + laajakaistan moduulin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/sony-s1-slips-through-the-fcc-with-atandt-frequencies-and-hspa-br/:


Ah Sony, sinun S1 ja S2 tablet salaisuudet ovat turvassa uskollinen ol 'Engadget. Ota nämä uudet SGPT113JP / S ja SGPT114JP / S tablets että juuri läpi FCC. Emme kerro kenellekään, että he todella vaihtoehtoja teidän S1 tablet, että 9,4 tuuman jobbie Android 3.x Honeycomb ja mittatilaustyönä "Quick ja Smooth" UI ja "Swift" Web-selain. Ja äidin sana 2.4GHz 802.11n WiFi ja WCDMA bändit II ja V radiot - jälkimmäinen tekee käyttöönotosta AT & T (tai ehkä Rogers Kanadassa) on erittäin todennäköistä. Ja et kuule meitä tekemään piip siitä Ericsson F5521gw HSPA + pystyy modeemi, joka on mainittu, sama moduuli huomasi S2: n FCC arkistointi . Oikeasti, emme sano sanaakaan, ennen kuin PlayStation Certified tablet osumia vähittäiskauppa myöhemmin syksyllä.

Sony S1 Honeycomb tablet liukua läpi FCC AT & T taajuudet ja HSPA + laajakaistan moduulin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 11:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink @ Davezatz (Twitter) | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar