tirsdag den 7. juni 2011

Kinect Star Wars käytännön: Engadget ja Joystiq yhteyttä Force

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/07/kinect-star-wars-hands-on-engadget-and-joystiq-get-in-touch-wit/:





Olemme odottaneet lähes koko vuoden ja paloitella taisteludroidia kanssa Kinect hallinnassa valosapelin, ja saimme mahdollisuuden viime yönä, pukea virtuaalinen Jedi kaapuja rinnalla ystävämme Joystiq ja kehotetaan meidän sisäinen midi-chlorians sarjaan Lyhytaikaisessa co-op taistelee. Interaktiivinen demo Kinect Star Wars versio on melko käsikirjoittamassa asia - sinun valoisan puolen avatarit automaattisesti viiva siitä kohtaamisesta kohtaaminen satunnaista välianimaation välillä, ilman kehotuksia sinua, ja kun päästä Melee, tietokone tarkastusten viholliset kohtaat samoin. Silti on olemassa melko vähän liikkuneen käytettävissä kerran torjumiseksi alkaa toden teolla. Voit swing Oikealla kädellä pyyhkäisemällä valomiekkaa, kasvattaa oman lähti voimakas Push, hyppää Käännä onnettomaksi hävittäjä droideja askel eteenpäin viiva suoraan vihollinen, ja kallistaa kehon väistellä ja kääntää. Siellä vähän viive, kun ele ja aika peli tunnistaa toimia, mutta se yleensä tuntui seurata sapeli aivohalvauksia ja tuotepäällikkö kertoo viive korjausta ulkomailta. Pitkä tarina lyhyt, emme voi kertoa teille aivan vielä, jos 01:01 viipalointi fantasioita tullaan täyttämään.

Kinect Star Wars käytännön: Engadget ja Joystiq yhteyttä Force perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 kesäkuu 2011 15:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar