tirsdag den 7. juni 2011

Mozillan Webian Shell käyttöliittymä viitta käyttöjärjestelmä ja selain (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/06/mozillas-webian-shell-interface-will-cloak-your-os-in-a-browser/:


Googlen laivasto Chromebooks tehdessään tapa markkinoida, Mozilla on päättänyt vapauttaa vastaavasti selainpohjainen työpöytäkäyttöliittymä tunnetun Webian Shell. Kuten nyt, prototyyppi app koostuu näytön kattavana web-selain, joka olennaisilta osin korvaa työpöydän käyttöliittymässä. Ei osoiteriville käynnissä koko näytön yläreunassa, kellon oikeaan alakulmaan, ja välilehti painiketta kaikkia verkkosovelluksia. Kehitetään osana yhtiön Mozilla Chromeless hanke, työkalu on kirjoitettu kokonaan HTML, CSS ja JavaScript, ja toisin kuin Chrome OS on suunniteltu toimimaan päällä olevien käyttöjärjestelmien sijaan korvata ne. Nyt Shell on vielä varhaisessa kehitysvaiheessa, näyttää melko karuja eikä pysty kontrolloimaan laitteistoa. Mozilla kuitenkin sanoo, että se on suunnitelmissa ottaa kotinäytössä, jaetun ruudun näkemyksiä ja kuvaruutunappaimiston, muun ominaisuuksia. Windows, Linux ja Mac OS X: n käyttäjät voivat ladata Shell nyt lähteeltä linkkiä. Muuten voit vain pään ohi tauon nähdä lyhyt esittelyvideo.

Jatka käsittelyssä Mozillan Webian Shell käyttöliittymä viitta käyttöjärjestelmä ja selain (video)


Mozillan Webian Shell käyttöliittymä viitta käyttöjärjestelmä ja selain (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 kesäkuu 2011 18:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Digitizor | lähde Webian.org | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar