søndag den 13. marts 2011

Tutkijat löytää mahdollisia Atlantis Sijainti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c_MDDB9qDUk/Researchers-Find-Possible-Atlantis-Location:

AC kirjoittaa "Näyttää siltä, ​​että Platonin Atlantis on uusi paikka ehdokasta. Jotkut arkeologi käytetään satelliittikuvia tunnistamaan rakenteen kerran tsunami-ED espanja tavallinen. Artikkelista:" "Tämä on voima tsunamit," pää tutkija Richard Freund kertoi uutistoimisto Reutersille. "Se on vain niin vaikea ymmärtää, että se voi pyyhkiä pois 60 kilometriä sisämaahan, ja se on aika paljon, mitä me puhumme, sanoi Freund, University of Hartford, Connecticut, professori johtaa kansainvälinen joukkue hakee todellisille sivustolla Atlantiksen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Bakteerit kaapata immuuni opastinjärjestelmän elää turvallisesti omassa sisua

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mH7ob8XrQk8/a-signaling-pathway-helps-the-immune-system-interact-safely-with-gut-microbes.ars:


Meidän immuunijärjestelmä toimii lähtökohtana, että "itse" on erilainen "kuin itsestään". Sen ensisijainen tehtävä on siinä ero näiden yksiköiden, jolloin entinen yksin kun hyökkää jälkimmäinen. Mutta me tiedämme, että meidän suolet asuu väestön bakteerisolujen niin laajoja, että ne enemmän kuin omia soluja, ja että nämä mikrobisto ovat keskeisiä oman selviytymisen.


Koska Tuoreen tutkimuksen Luonto immunologian toteaa, "tasapaino on välillä pieneliöstön ja ​​immuunijärjestelmä on olennaista suoliston tasapainotukseen." Miten immuunijärjestelmää saavuttamiseksi tasapaino, ei overacting ja hyökkää symbioottinen bakteeri eikä ponnetonta ja mahdollistaa taudinaiheuttajien päästä läpi? On käynyt ilmi, että suoliston bakteerit manipuloida immuunijärjestelmää pitämään asioita karkaamassa käsistä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Katamari Hack rullaa koko suosikkisivustoillesi, jolloin väylä HTML5 tuhon kaistaleen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/13/katamari-hack-rolls-across-your-favorite-websites-leaving-swath/:


Google Chrome voi tulla ulos Pwn2Own vahingoittumattomana , mutta voit kopioida minkä tahansa verkkosivuston se (tai toinen HTML5-yhteensopiva selain) näytöt - vain vetää pois teidän kätevä Katamari Damacy pallo ja purkaa Havok sivulla. Na NAaaa, na na na na na na na, na na na na na naaaa ...



Vaihtoehtoisesti liitä seuraava javascript kirjanmerkki ja valitse se, kun olet rasittava sivun.

javascript: var i, s, ss = ['http://kathack.com/js/kh.js "," http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.1/jquery.min . js "] (i = 0; i! = ss.length; i + +) {s = document.createElement ('script'); s.src = ss [i]; document.body.appendChild (t); } void (0);

Katamari Hack rullaa koko suosikkisivustoillesi, jolloin väylä HTML5 tuhon kaistaleen perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 maaliskuu 2011 16:46:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Kotaku , GamePro | lähde Katamari Hack | Lähetä | Kommentit

iPad 2 Shipping arvioi nyt kolme neljään viikkoon, vähittäiskaupan saatavuus osuma ja neiti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/13/ipad-2-shipping-estimates-now-three-to-four-weeks-retail-availa/:


Jo saat iPad 2 ? Sitten harkita itse onnekas, koska joku yrittää saada yksi nyt todennäköisesti vaatii melkoisesti kärsivällisyyttä. Kuten ehkä olette huomanneet, Applen toimitusaikoihin online tilauksia on nyt päässyt vielä uudestaan ​​edellisen kaksi-kolmeviikko arvio on pitkä kolme-neljä viikkoa, vaikka asiat voivat olla aivan näin yksinkertainen. Jotkut ihmiset ovat kertoneet, että he saavat jo laivaliikenteen ilmoituksia, vaikka niiden arvioitu toimitusaika oli viikon päässä, joten Apple saattaa vain olla kuitenkaan liian varovainen arvioitaan. Toisaalta, siellä on myös ollut joitakin raportteja Apple peruuttaa tilauksia on "yli rajan" - jopa ihmiset, jotka ovat juuri tilasi iPad - vaikka ne näyttävät olevan harvassa tällä hetkellä.



Ehkä yllättävää, tilanne on vielä sekava vähittäiskaupan (Apple tai muuten). On olemassa lukuisia kertomuksia kauppoja myydään kokonaan pois, ja vielä enemmän kauppoja, jotka ovat saaneet vain tietyissä malleissa (jotain olemme myös nähneet omin silmin). Mitä enemmän, näyttää siltä, ​​että vähittäiskaupat ovat pitkälti pystynyt antamaan folks selvä osoitus siitä, milloin uutta kalustoa saapuu, minkä vuoksi jotkut ihmiset riviin aamu vain nähdä, jos uusi siirto on tullut (kuten kuvassa yllä) . Tietenkin, sikäli kuin on mennä, tämä on luultavasti yksi, että Apple ei mielessä ottaa, vaikka se ei todellakaan tunnu siellä on jonkin verran parantamisen varaa ennen väistämätöntä iPad 3 käynnistää.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

iPad 2 Shipping arvioi nyt kolme neljään viikkoon, vähittäiskaupan saatavuus osuma ja neiti perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 maaliskuu 2011 15:33:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Teknologian osaamista ole merkitystä Google Agentuurit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WnKxGHLuUR4/Tech-Expertise-Not-Important-In-Google-Managers:

Hugh Pickens kirjoittaa "Suurimman osan sen 13-vuotisen historiansa aikana Google on melko yksinkertainen johtamistapa: Jätä ihmisiä yksin, mutta jos työntekijät juuttunut, ne pitäisi kysyä niiden johtajien, jonka syvällistä teknistä asiantuntemusta liikkeelle ne hallintaan ensiksi . Nyt Economic Times kertoo, että tilastotieteilijät Googlen etsii ominaisuuksia, jotka määrittävät hyviä johtajia on kerätty yli 10.000 havaintoja johtajat - koko yli 100 muuttujaa, eri kehityskeskustelut, palautteen tutkimuksia ja muita raportteja ja totesi, että teknisen asiantuntemuksen joukkoon kuollut viime keskuudessa Google kahdeksan tärkeimpiä ominaisuuksia hyviä johtajia. Mikä Googlen työntekijät arvostavat eniten ovat jopa-keeled pomoja, joka teki aika one-on-one-tapaamisia, jotka auttoivat ihmisiä palapelin avulla ongelmia esittämällä kysymyksiä, eivät sanele vastauksia, ja joka otti edun ja työntekijöiden elämää ja uraa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Weird Science vaatii aina lasia, lukuun ottamatta foul linja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CtlqDBAGpVE/weird-science-always-calls-glass-except-from-the-foul-line.ars:


Voit ottaa tämän pankille: pankki laukaus, tässä tapauksessa. Edellyttäen että olet 70 prosenttia vapaasti heittää joka tuo pallon seitsemän metriä maanpinnan yläpuolella ja 3Hz selän spin. Se lähtökohta miljoonaa simuloitua koripallo laukausta , joka arvioi paras tapa asettaa pallon kautta vanne. Ellet leijuu lähellä foul linja, pankki laukausta näyttävät menetelmän valintaan. Simuloinnit myös neuvoja missä backboard sijoittaa laukaus, mikä viittaa siihen, että on olemassa pystysuora tavoitteena viiva juuri 3,326 tuumaa takana backboard jotka voivat auttaa ampuja löytää makea paikalla.


Se ei ole vain vanhempien he eivät kuuntele: Nämä Outoa australialaisia. He värväsivät sarja yli 100 vanhempien pelästyttää paska pois lapsiaan kuittaamalla palovaroitin, kun lapset nukkuivat . Se on kaikille hyvä syy, vaikka-he huomasivat, että jos hälytys laukesi vain 30 sekuntia, lähes 80 prosenttia lapsista pitää nukkua, joissa riski suurempi nuoremmilla lapsilla. Jopa laajentaa hälytyksen viideksi minuutiksi, kuitenkin vain parantaa tilannetta noin 10 prosenttia. Moraalinen jos sinulla lapsia? Varmista hälytys herättää sinut, koska he eivät aio huomata.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





WiFi vain Xoom suuntasimme niitit 27 maaliskuu vapauttaa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/13/wifi-only-xoom-headed-to-staples-for-march-27th-release/:


Jos olet edelleen tilan pois Motorola Xoom , tässä muutamia hyviä uutisia. Ihmiset on Droid Life tarttuu kuvan Staples mainos kuvaa 27 maaliskuu kohdennetut julkaisupäivä liuskekiveä. Lisäksi tabletti näyttää vähittäismyynnissä 600 taalaa - yksi halvimpia malleja mitä rahalla saa. Xoom, TI-Nspire ja uusi pakkaus kynät , yhdestä paikasta? Mies, joka oli todella helppoa.



[Kiitos, Hector N]

WiFi vain Xoom suuntasimme niitit 27 maaliskuu vapauttaa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 maaliskuu 2011 14:19:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Droid LIfe | Lähetä | Kommentit

Peli pelataan osoitepalkkiin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GqPg6WrkCAk/A-Game-Played-In-the-URL-Bar:

Kilrah_il kirjoittaa "Onko teidän mielestänne on hyödyllistä tai hyödytöntä, et voi jättää pelkästään cool geekiness ja peli pelataan kokonaan osoitepalkkiin. Artikkelista:" ... Vaikka eksyminen on kolmiulotteinen virtuaalinen maailma keskuudessa yhä huomaavaista juoni ja luonteen kehittymisen voidaan riittävästi ajanvietettä joillekin, vain uusi nimi pelimaailmassa pitäisi puhua on URL Hunter, kokeellinen näppäimistö-merkkinen peli pelataan kokonaan selaimen osoitepalkkiin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Krapulassa SXSW? Käytä Zaarly To Get Your Gatorade ja Advil

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hpEkvZVSCqs/:

Array

Uiminen Appstream

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ni6BWIeS44Q/:

Array

Ensimmäinen Brit syytteeseen Yli Twitter kunnianloukkaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wS9u4kY_4tk/First-Brit-Prosecuted-Over-Twitter-Libel:

Tasha26 kirjoittaa "entinen kaupunki kaupunginjohtaja, Colin Elsbury teki oikeudellisen historiaa olemalla ensimmäinen britti maksamaan vahingonkorvauksia kunnianloukkauksesta hermona. Hänen titityy vaalipäivänä sanoi:" Se ei ole meidän luonteeltaan pilkata vastustajia kuitenkin Eddie Talbot oli poistettava Poliisin siitä äänestyspaikalle "oli puhdas vaalien sammaltaa. Twitter kunnianloukkauksesta sovittiin Cardiffin High Court kanssa laskun loppusummasta lyödä £ 53000 (£ 3000 korvauksen + £ 50000 asianajokulut). sakon toimii ulos yli £ 2400 per sana. jälkeen Courtney Love viime £ 260K ratkaisun Twibel tapauksessa tämä tapaus vahvistaa, että mitään lähetetty julkisuuteen sovelletaan kunnianloukkauksesta lakeja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Yhteisöjen tuomioistuimen työjärjestyksen Se on ok Tag kuvin Facebook ilman lupaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VMeXe-4Dq5Y/Court-Rules-Its-Ok-To-Tag-Pics-On-Facebook-Without-Permission:

neoflexycurrent kirjoittaa "liittovaltion tuomioistuin on todennut, että kuvia naisen Facebook osoittavat hänen juominen oli oikein käyttää todistusaineistona lapsen huoltajuudesta. Hän oli väittänyt hänen todettiin ilman lupaa. Mutta tuomioistuin hylkäsi tämän väitteen. Tehdessään päätöksen, Tuomioistuin teki mielenkiintoisen havainnon, että "[t] tässä ei ole mitään lain puitteissa, joka edellyttää [oman] lupaa, kun joku ottaa kuvan ja virkoja sen Facebook-sivulla. Mikään ei edellyttää [oman] lupaa, kun hän [on ] "tagged" tai todettu henkilö kyseisiä kuvia. '"


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Old Man Murray Wikipedia Kiista jatkuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mcES-QSetJM/Old-Man-Murray-Wikipedia-Controversy-Continues:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Kuten aikaisemmin Slashdot, Old Man Murray artikkeli poistettiin Wikipediasta. Jälkeen paljon polemiikkia, artikkeli on palautettu. Keskustelussa kuitenkin poistaa artikkeli jatkuu, niin delitionists ja Old Man Murray fanit kuhina artikkeliin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google alusten viimeksi CR-48 kannettava "nyt" kumppani Chrome OS-laitteita vielä oikealla tiellä kesäksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/13/google-ships-last-cr-48-laptop-partner-chrome-os-devices-still/:


Aivan sama herrasmies, joka esitteli meidät Googlen Cr-48 kannettava tietokone , tuotehallinta VP Sundar Pichai, on ilmoitettava valitettava uutinen, että Google on lähetetty viimeinen heistä, ainakin "toistaiseksi". Seuraava tilaisuus saalis Menolippu Chrome OS kelkkaan tulen tämän vuoden puoliväliin, kuten on luvattu, laitteiden kanssa Acer ja Samsung tulee markkinoille. Huhu oli se, että Google on saanut noin 60000 Cr-48s päässä ODM Inventec jo joulukuussa, mutta lukumäärästä riippumatta valmistetuista yksiköistä oli, tosiasia on, että se on nyt tyhjentyneet. Olimme kehottaa Googlen kumppanit eivät eksy liian kauas Cr-48 mallia kesällä - olemme valtava fanit minimalistinen ulkonäkö, vaikka käyttöjärjestelmää voisi tehdä muutaman lisää kerroksia sylkeä, kiillottaa ja ominaisuuksia.

Jatkaa lukeneisuus Google alusten viimeksi CR-48 kannettavan tietokoneen nyt, "kumppani Chrome OS-laitteita vielä oikealla tiellä kesäksi


Google alusten viimeksi CR-48 kannettava "nyt" kumppani Chrome OS-laitteita vielä raiteilleen ja kesän alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 maaliskuu 2011 12:56:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink thechromesource | lähde @ Sundarpichai (Twitter) | Lähetä | Kommentit