søndag den 13. marts 2011

Hulu Android tulossa, tarkoitettu "Valitse" puhelimet Android 2.2?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/12/hulu-for-android-coming-soon-destined-for-select-phones-with/:

Koska kynnyksellä Flash Android - kyllä, se oli vain kymmenen kuukautta sitten - Google älypuhelimiin on pitkälti pääse niiden suosikki Hulu ohjelmia mennä. CES 2011, kuulimme että Hulu todellakin tulla Android , mutta ei, milloin tai missä. Tänään olemme askeleen lähempänä vastausta. Kotkansilmäinen Engadget lukija huomasi tämän kuvan yhtiön kotisivuilta kuvaa omaperäisin combo: kuva Samsung Nexus S (joka tulee Android 2.3) ja ehdotus, jonka Hulu Plus pian saatavilla osajoukko laitteiden käytössä Android 2.2. Emme voi sanoa, mitkä laitteet ihan vielä, mutta olemme kuulleet tämän virittää ennen , ja epäilty Hulu toimii vain puhelimissa, jotka ovat DRM leivotaan heidän laitteisto . Nyt entä että Google TV ?



[Kiitos, Raymond D.]

Hulu Android tulossa, tarkoitettu "Valitse" puhelimet Android 2.2? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 maaliskuu 2011 22:10:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Hulu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar