søndag den 13. marts 2011

Weird Science vaatii aina lasia, lukuun ottamatta foul linja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CtlqDBAGpVE/weird-science-always-calls-glass-except-from-the-foul-line.ars:


Voit ottaa tämän pankille: pankki laukaus, tässä tapauksessa. Edellyttäen että olet 70 prosenttia vapaasti heittää joka tuo pallon seitsemän metriä maanpinnan yläpuolella ja 3Hz selän spin. Se lähtökohta miljoonaa simuloitua koripallo laukausta , joka arvioi paras tapa asettaa pallon kautta vanne. Ellet leijuu lähellä foul linja, pankki laukausta näyttävät menetelmän valintaan. Simuloinnit myös neuvoja missä backboard sijoittaa laukaus, mikä viittaa siihen, että on olemassa pystysuora tavoitteena viiva juuri 3,326 tuumaa takana backboard jotka voivat auttaa ampuja löytää makea paikalla.


Se ei ole vain vanhempien he eivät kuuntele: Nämä Outoa australialaisia. He värväsivät sarja yli 100 vanhempien pelästyttää paska pois lapsiaan kuittaamalla palovaroitin, kun lapset nukkuivat . Se on kaikille hyvä syy, vaikka-he huomasivat, että jos hälytys laukesi vain 30 sekuntia, lähes 80 prosenttia lapsista pitää nukkua, joissa riski suurempi nuoremmilla lapsilla. Jopa laajentaa hälytyksen viideksi minuutiksi, kuitenkin vain parantaa tilannetta noin 10 prosenttia. Moraalinen jos sinulla lapsia? Varmista hälytys herättää sinut, koska he eivät aio huomata.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar