søndag den 13. marts 2011

Google alusten viimeksi CR-48 kannettava "nyt" kumppani Chrome OS-laitteita vielä oikealla tiellä kesäksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/13/google-ships-last-cr-48-laptop-partner-chrome-os-devices-still/:


Aivan sama herrasmies, joka esitteli meidät Googlen Cr-48 kannettava tietokone , tuotehallinta VP Sundar Pichai, on ilmoitettava valitettava uutinen, että Google on lähetetty viimeinen heistä, ainakin "toistaiseksi". Seuraava tilaisuus saalis Menolippu Chrome OS kelkkaan tulen tämän vuoden puoliväliin, kuten on luvattu, laitteiden kanssa Acer ja Samsung tulee markkinoille. Huhu oli se, että Google on saanut noin 60000 Cr-48s päässä ODM Inventec jo joulukuussa, mutta lukumäärästä riippumatta valmistetuista yksiköistä oli, tosiasia on, että se on nyt tyhjentyneet. Olimme kehottaa Googlen kumppanit eivät eksy liian kauas Cr-48 mallia kesällä - olemme valtava fanit minimalistinen ulkonäkö, vaikka käyttöjärjestelmää voisi tehdä muutaman lisää kerroksia sylkeä, kiillottaa ja ominaisuuksia.

Jatkaa lukeneisuus Google alusten viimeksi CR-48 kannettavan tietokoneen nyt, "kumppani Chrome OS-laitteita vielä oikealla tiellä kesäksi


Google alusten viimeksi CR-48 kannettava "nyt" kumppani Chrome OS-laitteita vielä raiteilleen ja kesän alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 maaliskuu 2011 12:56:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink thechromesource | lähde @ Sundarpichai (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar