søndag den 13. marts 2011

Tutkijat väittävät löytö Atlantiksen kadonnut kaupunki, sijaitsee Etelä-Espanjassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/13/researchers-claim-discovery-of-lost-city-of-atlantis-convenient/:


Meidän oli tehtävä kaksinkertainen ottaa kun luemme tämän otsikon Reuters, mutta tosiaan, se ei ole April1st vielä ja sen kirjoittajat eivät näytä olevan tosissasi: sijainti kadonnut kaupunki Atlantis on vihdoin löydetty. Tämä on rohkea väite siitä kansainvälinen tutkijaryhmä, haaveilijoita ja peloton seikkailijoita. Käytön maatutkalla ja sähkövastus tomography, he ovat paljastaneet viitteitä siitä, että paikalla Espanjan etelärannikolla, vain pohjoiseen Cadizin ollut isäntänä mitä mahdollisesti on ihmisten yhteiskunta ensimmäinen metropoli. Yksi syy siihen, miksi se otetaan arkeologit niin kauan paikantaa sen olinpaikka voidaan, että se sijaitsee 60 kilometriä sisämaahan, jossa ei todellakaan odota sen olevan altis vaikutuksille hyökyaallot (joka on mitä Platonin huomioon muinainen kaupunki määritteli loppuminen). National Geographic dokumentti aiheesta tulee lähettää tänä iltana, jos voimme oppia enemmän siitä, mitä havaittiin, tapoja tehdä, ja upea ruskettuu näiden tutkijoiden rakennettu aurinkoisessa Espanjassa.

Jatka käsittelyssä tutkijat väittävät löytö Atlantiksen kadonnut kaupunki, sijaitsee Etelä-Espanjassa


Tutkijat väittävät löytö Atlantiksen kadonnut kaupunki, sijaitsee Etelä-Espanjassa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 maaliskuu 2011 07:40:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar