søndag den 13. marts 2011

iPad 2 Shipping arvioi nyt kolme neljään viikkoon, vähittäiskaupan saatavuus osuma ja neiti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/13/ipad-2-shipping-estimates-now-three-to-four-weeks-retail-availa/:


Jo saat iPad 2 ? Sitten harkita itse onnekas, koska joku yrittää saada yksi nyt todennäköisesti vaatii melkoisesti kärsivällisyyttä. Kuten ehkä olette huomanneet, Applen toimitusaikoihin online tilauksia on nyt päässyt vielä uudestaan ​​edellisen kaksi-kolmeviikko arvio on pitkä kolme-neljä viikkoa, vaikka asiat voivat olla aivan näin yksinkertainen. Jotkut ihmiset ovat kertoneet, että he saavat jo laivaliikenteen ilmoituksia, vaikka niiden arvioitu toimitusaika oli viikon päässä, joten Apple saattaa vain olla kuitenkaan liian varovainen arvioitaan. Toisaalta, siellä on myös ollut joitakin raportteja Apple peruuttaa tilauksia on "yli rajan" - jopa ihmiset, jotka ovat juuri tilasi iPad - vaikka ne näyttävät olevan harvassa tällä hetkellä.



Ehkä yllättävää, tilanne on vielä sekava vähittäiskaupan (Apple tai muuten). On olemassa lukuisia kertomuksia kauppoja myydään kokonaan pois, ja vielä enemmän kauppoja, jotka ovat saaneet vain tietyissä malleissa (jotain olemme myös nähneet omin silmin). Mitä enemmän, näyttää siltä, ​​että vähittäiskaupat ovat pitkälti pystynyt antamaan folks selvä osoitus siitä, milloin uutta kalustoa saapuu, minkä vuoksi jotkut ihmiset riviin aamu vain nähdä, jos uusi siirto on tullut (kuten kuvassa yllä) . Tietenkin, sikäli kuin on mennä, tämä on luultavasti yksi, että Apple ei mielessä ottaa, vaikka se ei todellakaan tunnu siellä on jonkin verran parantamisen varaa ennen väistämätöntä iPad 3 käynnistää.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

iPad 2 Shipping arvioi nyt kolme neljään viikkoon, vähittäiskaupan saatavuus osuma ja neiti perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 maaliskuu 2011 15:33:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar