søndag den 13. marts 2011

American Prius V saada vanhan koulun akut, japanilainen versio saada fancy Li-ion niistä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/13/american-prius-v-to-get-old-school-batteries-japanese-version-t/:

American Prius V saada vanhan koulun akut, japanilainen versio saada fancy Li-ion niistä

Me mieluummin nähdä lisää mielenkiintoisia Prius ennen kuin näemme isompi, mutta se on isompi, joka tulee ensin. Pitempi Prius V , joka paljastettiin Detroit sanotaan aloittaa lyömällä Japanin näyttelytilat ensi kuussa, hinnoitellaan ¥ 3000000 (noin 37.000 dollari) ja pakkaus kaikki uusi Li-ion akku lattialle. Tämä on erilainen kuin nikkelimetallihydridi pakkaus nykyisiin Prius, pienempi ja kevyempi muotoilu antaa tilaa kolmannen istuinrivin. Kun auto osuu USA kuitenkin saamme isompi joukko soluja, jollainen nykyinen Prius, eli amerikkalaisessa versiossa ei ole niitä paikkoja takaisin. Ärsyttää? Pieni, mutta versio tulemme saamaan myös saatavilla Japanissa, jossa se ​​myy lähes 10.000 dollaria vähemmän kuin Li-ion-versio. Saat kymppitonnin säästöt olisimme luultavasti ohittaa takaistuimet liikaa.

American Prius V saada vanhan koulun akut, japanilainen versio saada fancy Li-ion niistä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 maaliskuu 2011 06:06:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Autoblog | lähde Automotive News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar