tirsdag den 1. februar 2011

Blogger Sued, ravintoloissa Bad Review

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o98bfTLJ9Yo/Blogger-Sued-By-Restaurant-For-Bad-Review:
Voulnet kirjoittaa "Hiljattain avattu Benihana sivuliikkeen Kuwait haastaa 248am.com, tunnettu Kuwaitin blogin kommentista huono ravintola uudelleen noin ruoka-pyytäen blogi suljetaan ja yli 17.500 dollaria vahingonkorvauksia (5000 KD). Kuwaitin bloggaajat kaikkialla ovat ilmoittaneet tukevansa uudelleen blogger, vaikka se on erittäin epätodennäköistä ravintola saa mitään tuomioistuimen, koska toimittajat ovat lähes aina suosinut kunnianloukkausasioissa tapauksissa Kuwaitin tuomioistuimissa. Näyttää siltä Benihana ole kuullut Kokit lähde lehden . "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


GoPro alkaa merenkulku 80 dollaria LCD BacPac HD Hero, ei ole sijaa sinun eväät (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/gopro-starts-shipping-80-lcd-bacpac-for-hd-hero-has-no-room-fo/:
GoPro alkaa merenkulku 80 dollaria LCD BacPac HD Hero, ei ole sijaa lounas (video)
Tavoitteena kypärä kamera ja toistaminen kuvamateriaalia on ongelma useimmissa malleissa. HD170 on helppo, mutta sitten iskee paljon irtotavarana. Contour työskentelee etsin app varten IOS ja Android-laitteisiin, jotka langattomasti stream video, mutta se ei ole pois vielä. GoPro LCD BacPac, toisaalta, on kuljettava tänään. Vietimme vähän laatuaikaa yhden CES , pieni näyttö, leikkeet takana 1080p HD Hero ja näet mitä on kuvattu ja toistaa, mitä olet kiinni aikaisemmin. Kuten näette, se lisää noin neljäsosa tuuman syvyydestä kiinni kamerassa, mutta mukana tulee tilalle takaoven säilyttää yhteensopivuus kaikkien kiinnikkeet. Se merenkulku nyt 80 dollaria, joten se hieman kallis varuste 300 dollaria kamera.

Galleria: GoPro LCD BacPac

Jatka käsittelyssä GoPro alkaa laivaliikenteen 80 dollaria LCD BacPac HD Hero, ei ole sijaa sinun eväät (video)

GoPro alkaa merenkulku 80 dollaria LCD BacPac HD Hero, ei ole sijaa sinun eväät (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 17:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde GoPro | Lähetä | Kommentit

Universe 250 kertaa suurempi kuin mitä on havaittavissa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9C_YkiSCDwg/Universe-250-Times-Bigger-Than-What-Is-Observable:
eldavojohn kirjoittaa "maailmankaikkeus on vain neljätoista miljardia vuotta vanhaa joten emme pysty noudattamaan mitään yli neljätoista miljardin valovuoden päässä. Tämä tekee siitä hieman vaikea mitata, kuinka suuri maailmankaikkeus todella on. useita menetelmiä on kehitetty arvioida koko maailmankaikkeuden myös universumin kaarevuus, baryonic akustinen heilahtelujen ja kirkkauden kaukaisten tyypin 1A supernovat. Nyt joukkue on yhdistetty kaikki tunnetut menetelmät osaksi Bayes mallin keskimäärin rajoittaa universumin kokoa ja tutkimus sanoo varmuudella, että Maailmankaikkeus on vähintään 250 kertaa suurempi kuin havaittavissa maailmankaikkeus. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


IntoNow app voi kertoa mitä näyttää olet katsomassa, ei taputa Glee riippuvuus (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/intonow-app-can-tell-what-show-youre-watching-wont-knock-your/:
IntoNow app voi kertoa mitä näyttää olet katsomassa, ei taputa Glee riippuvuus (video)
Jos olet koskaan käytetty app kuten Shazam tunnistaa kappaleen soivan radiossa olet pitkä matka kohti tietää mitä uusi IntoNow sovellus voi tehdä. Vain muutaman sekunnin ääni se voi havaita, mitä katselet, antaa sinulle runsaasti tietoa sisällön, niin voit lisätä sen Netflix jonossa. Voit mennä jakaa mitä katselet, kun lukuisia sosiaalisia verkostoja, jopa nähdä, mitä ystäväsi ovat katsomassa. Se perustuu alustan nimeltä SoundPrint, kertymistä 266 vuotta arvoinen sisältöä, joka on jatkuvasti kasvava, jatkuvasti indeksointi 130 kanavaa reaaliaikaisesti. (Ajattele punditry!) Tsekkaa video alla tai vain antaa sen ladata App Storesta . Juuri nyt on IOS vain, mutta emme kertoneet Android ja muut maut ovat matkalla.

Jatka käsittelyssä IntoNow app voi kertoa mitä näyttää olet katsomassa, ei taputa Glee riippuvuus (video)

IntoNow app voi kertoa mitä näyttää olet katsomassa, ei taputa Glee riippuvuus (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 15:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink eHomeUpgrade | lähde App Store , IntoNow | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Mikä on Internet? (Vuoden 1994: n Today Show)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x_R0UNK8xSU/Whatrsquos-the-Internet-on-1994s-Today-Show:
kkleiner kirjoittaa "Kun hilpeä video segmentti 24 tammikuu 1994, Today Show Aamulla ankkurit Bryant Gumbel ja Katie Couric kompastuu identiteetin ja ammattikieltä sekä internet-teknologia, joka on tullut määritellä viime vuosikymmenellä. Gumbel on epäselvää, kuinka ääntää" @ "Katie Couric ehdottaa" noin ", ja kukaan ei halua sanoa" piste ", kun he lukevat". com ". sekaannusta mongerrus syrjään, Today Show enemmistö on pyydettävä jäsenen selvittää, miten internet toimii. Oletteko kirjoittaa niin kuin sähköposti? Onko se vain yliopistoissa? Vaatiiko se puhelinlinja? Tämä oli vähemmän kuin kaksi vuosikymmentä sitten, ja se on ihana muistutus siitä, miten valmistautumaton valtamediassa oli innovaatio, joka oli noin lakaista maailmaa. Koska miehistön jäsen sanoo internet "se saada isompi ja isompi koko ajan." Mikä ihana ilmaus. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Google sanoi olevan palkata "kymmeniä" lisätä Android app. kehitys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/google-said-to-be-hiring-dozens-to-boost-android-app-developme/:
Olemme jo kuulleet joitakin muutoksia, että Googlen aikoo tehdä lisää app ostot vuonna Android Market, ja se näyttää se nyt yrityksellä huomattava talon pyritty lisäämään määrää laadun sovellukset ovat käytettävissä. Mukaan Wall Street Journal, Google aikoo palkata "kymmeniä" ohjelmiston insinöörejä, tuotepäälliköt, käyttöliittymä asiantuntijoiden ja "muille, jotka ovat ideoita mobiilisovellukset," ja se on ilmeisesti jo siirtynyt joitakin sen nykyiset työntekijät työskentelemään Tämän uuden "apps lab." Kuten arvata saattaa, se tehdään ainakin osittain sulkea ns app kuilu "Applen kanssa, ja se näyttää uusia sovelluksia yltää kauas Googlen tavallista ominaisuudet - WSJ jopa mainitaan erityisesti peleissä yksi alue he keskittyvät. Sovellukset myös ilmeisesti kaikki ilmaiseksi (mutta mahdollisesti mainoksilla tuettu), ja Google on sanottu olevan yrittävät värvätä kehittäjille sen jakelun voimaa, toteaa, että se pystyy edistämään apps Android Market ja jopa ne valmiiksi asennettuna monessa puhelimessa.

Google sanoi olevan palkata "kymmeniä" lisätä Android app. kehitystä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 13:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Palomuurit Tee DDoS hyökkäykset pahempaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bF7rkTufcTs/Firewalls-Make-DDoS-Attacks-Worse:
jfruhlinger kirjoittaa "Palomuurit ovat tärkeä osa kaikkia verkon asennus - mutta jos laitat ne eteen Web-palvelimet, niistä tulee yksi häiriö, jos DDoS hyökkäys." Folks tehdä sitä, koska ne on ohjelmoitu tee se ", sanoo yksi tietoturva-asiantuntija, mutta hän kehottaa sinua välttämään tämän asennuksen hinnalla millä hyvänsä."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Native Instruments koneliiketoiminnan tarkastelu ja 1,6 beta ensimmäinen katsaus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/native-instruments-maschine-review-and-1-6-beta-first-look/:
Koska se ensin kiinni maailman huomiota NAMM '09, Native Instruments koneliiketoiminnan on tehnyt aivan kohua maailman elektronisen musiikin tuotannon ja suorituskyvyn. Moderni uudelleen kuvitella ja Akai legendaarisen näytteenoton sekvenssereitä, se vie MPC: n olemassaolon - äänitys ja editointi näytteitä, sekvensointi näytteet luoda kappaleita - ja käyttää sitä perustana MIDI interface / ohjelmistopaketti, joka on sekä hyvin tuttu ja ainutlaatuinen. Maschine voidaan ajaa erillisenä sovelluksena tai integroida DAW (Digital Audio Workstation) on plug-in, ja yhtiö lupaa melko vähän niin pitkälle kuin äänenlaatua ja parantaa työnkulkua yli Akai legendaarinen välineitä. Mutta ei se pärjää? Olemme äskettäin hyvä, kova tarkastella uusin ohjelmistoversio, 1,6 beta - ja emme voi odottaa jakaa ajatuksia kanssanne. Tsekkaa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Native Instruments koneliiketoiminnan tarkastelu ja 1,6 beta ensimmäinen katsaus

Native Instruments koneliiketoiminnan tarkastelu ja 1,6 beta ensin katsoa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 13:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Bing on huijausta, kopiointi Google Hakutulokset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PfxG_5ll8IA/Bing-Is-Cheating-Copying-Google-Search-Results:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Google on ajaa pistin toimintaa, että se kertoo osoittautuu Bing on seurannut, mitä ihmiset hakevat Google sivustoja he valita Googlen tuloksia, käyttää tätä tietoa parantaakseen Bing omaa hakuluetteloiden. Bing ei kiistä tätä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Apple kiistää Sony Reader app, ei todellakaan halua sinua ostamaan sisältöä muilta (päivitetty: Apple sanoo se tarvitsee virkamies-app ostot)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/apple-rejects-sony-reader-app-doesnt-want-you-buying-content-f/:
On ollut jo jonkin aikaa, koska Applen tiukka ohjakset App Store oli aihe kannattaa keskustella , mutta ne takaisin valokeilaan nyt seuraavat yhtiön hylkäsi Sonyn Reader app. varten IOS. Syistä Sony oli, että Apple ei enää hyväksy hakemuksia, jotka mahdollistavat in-app ostojen sisältöä, jotka eivät mene läpi Applen itsensä, ja lisäksi ei siedä apps että yhteys on hankittu ulkopuolisen sisällön myymälöissä. Joten Sony Reader Store on pois - mutta odota, ei Kindle app viettää aikaansa palvelee ylös Kindlebooks? Ei kommentteja on tarjottu asiasta joko Applen tai Amazon, kun taas Sonyn Reader Store sivu kuvaa tilannetta "umpikujaan", ja lupaa etsiä "muita keinoja tuoda Reader kokemusta Applen mobiililaitteisiin." Sillä välin, voit saada lukija app Android tai vain lukea kirjoja laitteella omistautunut tehtäväänsä.

Päivitys: Kuten Harry McCracken haltuunsa Technologizer , se on tosiasiallisesti Applen pitkäaikaiseen politiikkaan kieltää in-app ostot - Kindle ja Nook apps lähettää sinut selain - niin Sonyn halu tehdä niin on ollut suurin syy ja Reader's hylkäämistä. Se ei kumoa toista huolen New York Timesin artikkelissa, että Apple ei enää siedä sisältöä tuodaan ulkopuolisilta kaupoissa, joissa on vastenmielinen kehitystä, jos se on totta.

Update 2: Näyttää McCracken naulitsi sen - Applen tullut ulos selvitys osoittaa, että App Store suuntaviivojen mukaan sovellukset, jotka mahdollistavat sisällön hankinnat on tehtävä mahdolliseksi myös ne-app kautta Applen virallinen iTunes tukema järjestelmä. Emme voi kuvitella, että Sony on ihastunut ajatukseen leikkaus Apple on Reader sisältöä, mutta jos he haluavat pelata palloa, ne pitäisi pystyä pisteet hyväksyntää.

Apple kiistää Sony Reader app, ei todellakaan halua sinua ostamaan sisältöä muilta (päivitetty: Apple sanoo se tarvitsee virkamies-app ostot) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 12:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink 9to5Mac | lähde New York Times , Sony Reader Store | Lähetä | Kommentit

Google syyttää Bing on "huijausta", maantieajoneuvojen kuljetusta pois hakutulosten

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/google-accuses-bing-of-cheating-piggybacking-off-its-search-r/:
Voisi sanoa Bing on ottaa mallia sen kilpailun, mutta se näyttää olevan enemmän kirjaimellisesti ottaen hakutuloksissa. Google Fellow Amit Singhal väittää niin paljon ja on tarjonnut hauskoja (jos ei kokonaan taitava) tulokset sen "Bing Sting . " Homma toimii näin: löytää hakutermi että ei palauta tulosta joko sivustoihin, tehdä "hunajapurkiksi" sivulla manuaalisesti näy aikavälillä, on noin 20 Googlen työntekijät tekevät hakuja (ja klikkaa ylhäältä linkkiä) Internet Explorer sekä Ehdotetut sivustot ja Bing työkalupalkki. Kahden viikon kuluessa, Singhal väittää, kourallinen (noin 7-9) ja 100 tai niin "hunajapurkiksi" Tulokset olivat avautumisen Bing. Bizarre valintoja, myös esimerkiksi mbrzxpgjys, hiybbprqag ja indoswiftjobinproduction.

Niin, tämä on "huijausta", kuten Singhal nimenomaan väittää? Kokeilu oli ajaa Bing työkalurivi ja / tai ehdotetut Etsi toiminto on käytössä, jossa se nimenomaan sanotaan käytetään tietojen keräämiseen ja palvelujen parantamiseksi. Ja lisää suosittuja hakusanoja palaavat erilaisia tuloksia, se ei ole ikään kuin Microsoft käyttää ei-julkisia tietoja, mutta tämä esimerkki ottaa epäreilu pikakuvaketta? Se keskustelu kuvitella raivosta jo jonkin aikaa.

Google syyttää Bing on "huijausta", maantieajoneuvojen kuljetusta pois hakutulosten perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 12:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde Hakukone Land | Lähetä | Kommentit

Älä Työkalut Ever Die? "

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HtPODSV0SvI/Do-Tools-Ever-Die:
Anonyymi lukija kirjoittaa "NPR äskettäin juoksi keskustelu kahden kommenttien suhteen ikuinen elinikä työkaluja ... toisin sanoen, ettei työkalu koskaan menee kokonaan pois käytöstä. Tämä keskustelu ei ole keskittynyt pelkästään mekaanisia apuvälineitä perustuu Simple Machines , mutta mukana elektroniikan sekä (vinyylilevy pelaajia, esimerkiksi). Tiesitkö, voit silti ostaa 8 tuuman levyke asemat verkossa? NPR etsii esimerkkejä välineistä, jotka ovat menneet kokonaan pois käytöstä ... ideoita, Slashdot ? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.