tirsdag den 1. februar 2011

Apple kiistää Sony Reader app, ei todellakaan halua sinua ostamaan sisältöä muilta (päivitetty: Apple sanoo se tarvitsee virkamies-app ostot)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/apple-rejects-sony-reader-app-doesnt-want-you-buying-content-f/:
On ollut jo jonkin aikaa, koska Applen tiukka ohjakset App Store oli aihe kannattaa keskustella , mutta ne takaisin valokeilaan nyt seuraavat yhtiön hylkäsi Sonyn Reader app. varten IOS. Syistä Sony oli, että Apple ei enää hyväksy hakemuksia, jotka mahdollistavat in-app ostojen sisältöä, jotka eivät mene läpi Applen itsensä, ja lisäksi ei siedä apps että yhteys on hankittu ulkopuolisen sisällön myymälöissä. Joten Sony Reader Store on pois - mutta odota, ei Kindle app viettää aikaansa palvelee ylös Kindlebooks? Ei kommentteja on tarjottu asiasta joko Applen tai Amazon, kun taas Sonyn Reader Store sivu kuvaa tilannetta "umpikujaan", ja lupaa etsiä "muita keinoja tuoda Reader kokemusta Applen mobiililaitteisiin." Sillä välin, voit saada lukija app Android tai vain lukea kirjoja laitteella omistautunut tehtäväänsä.

Päivitys: Kuten Harry McCracken haltuunsa Technologizer , se on tosiasiallisesti Applen pitkäaikaiseen politiikkaan kieltää in-app ostot - Kindle ja Nook apps lähettää sinut selain - niin Sonyn halu tehdä niin on ollut suurin syy ja Reader's hylkäämistä. Se ei kumoa toista huolen New York Timesin artikkelissa, että Apple ei enää siedä sisältöä tuodaan ulkopuolisilta kaupoissa, joissa on vastenmielinen kehitystä, jos se on totta.

Update 2: Näyttää McCracken naulitsi sen - Applen tullut ulos selvitys osoittaa, että App Store suuntaviivojen mukaan sovellukset, jotka mahdollistavat sisällön hankinnat on tehtävä mahdolliseksi myös ne-app kautta Applen virallinen iTunes tukema järjestelmä. Emme voi kuvitella, että Sony on ihastunut ajatukseen leikkaus Apple on Reader sisältöä, mutta jos he haluavat pelata palloa, ne pitäisi pystyä pisteet hyväksyntää.

Apple kiistää Sony Reader app, ei todellakaan halua sinua ostamaan sisältöä muilta (päivitetty: Apple sanoo se tarvitsee virkamies-app ostot) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 12:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink 9to5Mac | lähde New York Times , Sony Reader Store | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar