tirsdag den 1. februar 2011

Google sanoi olevan palkata "kymmeniä" lisätä Android app. kehitys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/google-said-to-be-hiring-dozens-to-boost-android-app-developme/:
Olemme jo kuulleet joitakin muutoksia, että Googlen aikoo tehdä lisää app ostot vuonna Android Market, ja se näyttää se nyt yrityksellä huomattava talon pyritty lisäämään määrää laadun sovellukset ovat käytettävissä. Mukaan Wall Street Journal, Google aikoo palkata "kymmeniä" ohjelmiston insinöörejä, tuotepäälliköt, käyttöliittymä asiantuntijoiden ja "muille, jotka ovat ideoita mobiilisovellukset," ja se on ilmeisesti jo siirtynyt joitakin sen nykyiset työntekijät työskentelemään Tämän uuden "apps lab." Kuten arvata saattaa, se tehdään ainakin osittain sulkea ns app kuilu "Applen kanssa, ja se näyttää uusia sovelluksia yltää kauas Googlen tavallista ominaisuudet - WSJ jopa mainitaan erityisesti peleissä yksi alue he keskittyvät. Sovellukset myös ilmeisesti kaikki ilmaiseksi (mutta mahdollisesti mainoksilla tuettu), ja Google on sanottu olevan yrittävät värvätä kehittäjille sen jakelun voimaa, toteaa, että se pystyy edistämään apps Android Market ja jopa ne valmiiksi asennettuna monessa puhelimessa.

Google sanoi olevan palkata "kymmeniä" lisätä Android app. kehitystä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 13:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar