tirsdag den 1. februar 2011

Visa tuo kontaktittoman maksut Euro iPhone, sovitin tarvitaan nyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/visa-brings-contactless-payments-to-euro-iphones-dongle-require/:
Visa alkaa kontaktiton maksaminen kokeita Euroopan iPhone, luultavasti ennen NFC-iPhone
Olemme vielä jonkin aikaa poissa iPhoners voisivat hyödyntää cellies päälle maksu tyynyjä ja kävellä pois ostot, vaikka huhut ja analyytikkojen ja työpaikkailmoitukset kaikki sanovat, että ei pitkään. Puute NFC varustettu iPhone ei lopeta Visa käynnistämästä Visa-mobiilisovellus tutkimuksissa Euroopassa, jossa nyt tarvitaan ulkoinen kiinnitys, (hieman vuotiaat) iCarte lisälaitteet Langaton Dynamics. Kun sovellus ja dongle käyttäjät voivat aloittaa kokeilemalla huijari maksut eri NFC-terminaalia Euroopassa, luultavasti ennen vapauttamista asianmukaisen NFC-tukea iPhone joskus lähikuukausina. Nyt kuitenkin on lisätä ylimääräinen tuuman mobiililaitteessasi helpompaa kuin hapuilu luottokortilla? Me annamme Euroopan lukijat että puhelu.

Jatka käsittelyssä Visa tuo kontaktittoman maksut Euro iPhone, sovitin tarvitaan nyt

Visa tuo kontaktittoman maksut Euro iPhone, sovitin tarvitaan nyt perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 09:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Computerworld | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar