tirsdag den 1. februar 2011

Intel Sandy Bridge-piirisarja virhe havaittu roistovaltiot transistori vaikuttaa SATA

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/intel-sandy-bridge-chipset-flaw-identified-as-a-rogue-transistor/:
Intel nosti melkoisesti kulmakarvojen eilen paljastamalla, että Cougar Point piirisarjoja kärsii parantumattomasta suunnitteluvirhe , joka saattaa hajota Serial ATA siirtojen ajan. AnandTech on mennyt vaikeuksia saada yhteyttä Intel hakemaan lisätietoa ja ongelman kuten on käynyt ilmi, on yksi transistori, joka on altis enemmän virtaa vuotaa kuin siedettävä. Tämä ei ole vain vähentää suorituskykyä yli 3Gbps SATA-porttia, ja se voi tehdä ne epäonnistuvat kokonaan. On enemmän lohdullista uutisia, kuitenkin siten, että pari 6Gbps SATA piirisarja on pääosin selkeänä tämä vaiva, joten laitteiden ja käyttäjien, jotka eivät koskaan pistoke 3Gbps yhteyksiä voi vain jatkaa kuin mitään ei koskaan tapahtunut. Kaikille muille, korjaus ja huoltopalvelu käydään nyt Intelin talousarvio tämän ongelman sanotaan olevan antelias 700 miljoonaan dollariin.

Intel Sandy Bridge-piirisarja virhe havaittu roistovaltiot transistori vaikuttaa SATA perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 04:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AnandTech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar