tirsdag den 1. februar 2011

GoPro alkaa merenkulku 80 dollaria LCD BacPac HD Hero, ei ole sijaa sinun eväät (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/gopro-starts-shipping-80-lcd-bacpac-for-hd-hero-has-no-room-fo/:
GoPro alkaa merenkulku 80 dollaria LCD BacPac HD Hero, ei ole sijaa lounas (video)
Tavoitteena kypärä kamera ja toistaminen kuvamateriaalia on ongelma useimmissa malleissa. HD170 on helppo, mutta sitten iskee paljon irtotavarana. Contour työskentelee etsin app varten IOS ja Android-laitteisiin, jotka langattomasti stream video, mutta se ei ole pois vielä. GoPro LCD BacPac, toisaalta, on kuljettava tänään. Vietimme vähän laatuaikaa yhden CES , pieni näyttö, leikkeet takana 1080p HD Hero ja näet mitä on kuvattu ja toistaa, mitä olet kiinni aikaisemmin. Kuten näette, se lisää noin neljäsosa tuuman syvyydestä kiinni kamerassa, mutta mukana tulee tilalle takaoven säilyttää yhteensopivuus kaikkien kiinnikkeet. Se merenkulku nyt 80 dollaria, joten se hieman kallis varuste 300 dollaria kamera.

Galleria: GoPro LCD BacPac

Jatka käsittelyssä GoPro alkaa laivaliikenteen 80 dollaria LCD BacPac HD Hero, ei ole sijaa sinun eväät (video)

GoPro alkaa merenkulku 80 dollaria LCD BacPac HD Hero, ei ole sijaa sinun eväät (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 17:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde GoPro | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar