tirsdag den 1. februar 2011

RIM näyttää playbook elävät makea sopusoinnussa BlackBerry soihtu uusi video

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/rim-shows-playbook-living-in-sweet-harmony-with-blackberry-torch/:
Ei ole mikään salaisuus, että RIM: n playbook on menossa on yhteys läheisen BlackBerry puhelin tehdä paljon sen yrityksen raskainta, ja uusi video lähettänyt yhtiön tänään osoittaa hieman tarkemmin kuinka että tutustumme. Minuutin, 54 sekunnin paikalla viettää suuren osan ajastaan tabletin email app, osoittaa, miten playbook ja soihtu vieressä on täysin synkronoitu - lue sähköpostia, siinä heti osoittaa lukea muiden ja niin edelleen. Me opimme myös, että turvataan yrityksen tiedot käytät siitä playbook kun kytkettynä lähinnä lainassa - it'll katoaa heti katkaista, mikä on yksi syy RIM: n touting tätä pultattu kaikille Yritysten BES ympäristö, joka ei vaadi mitään lisäasetuksia tai riviä tietoja palvelun. Video ei varmasti tehdä paljon valittaa rento BlackBerry käyttäjä - tiedätte, Curve ja Pearl tyyppisiä ihmisiä - mutta se on mielenkiintoinen katsella kuitenkin. Tarkista sen jälkeen tauon.

Jatka käsittelyssä RIM näyttää playbook elävät makea sopusoinnussa BlackBerry soihtu uusi video

RIM näyttää playbook elävät makea sopusoinnussa BlackBerry soihtu uusi video perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 17:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Inside BlackBerry | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar