tirsdag den 1. februar 2011

Clover SunBook tarjoaa ensimmäinen auringonvalo valmis netbook, kyseenalaisista graafinen suunnittelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/clover-sunbook-offers-first-sunlight-ready-netbook-questionab/:
Kun ensimmäisen kerran yhteyttä Clover System SunBook , se oli vaan pilkahdus on Pixel Qi: n transflektiivinen silmään, mutta nyt pikku kaveri on valmis astumaan ulos omasta. Kuten Notion Ink on Adam , "ensimmäinen auringonvalossa valmis netbook "pakkauksissa kahden valaistus näyttää, jolloin voit sammuttaa näytön taustavalot taas suorassa auringonvalossa ja vähentää virrankulutusta ja puoli. Voit myös jättää molemmat toiminnot helposti indoor-outdoor-siirtymiä. Se urheilu 1,66 GHz Intel Atom N450 CPU, 1 GB DDR2 RAM, 10,1-tuumainen näyttö, 1024 x 600 näytön resoluutio, USB 3.0 sekä WiFi-ja Ethernet-ominaisuudet. Joten periaatteessa, se täysin hyväksyttävää netbook (paperilla ainakin) ja se pakkaus lupaava näyttö, mutta meidän on myönnettävä Clover markkinointia varten SunBook jättää toivomisen varaa. Itse asiassa, jos emme olisi nähneet tämän asian CES olimme neuvoo sinua etenemään varovaisesti. On, että se on saanut Pixel Qi hyväksyntänsä, mutta jätämme päätös on sinun. Voit ostaa auringonvalossa valmis netbook ja 795 dollaria kautta Clover verkkosivuilla, kätevästi tässä alla lähde.

Clover SunBook tarjoaa ensimmäinen auringonvalo valmis netbook, kyseenalaisista graafinen suunnittelu perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 23:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde SunBook | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar