tirsdag den 1. februar 2011

Hokies antaa (tunto) sokeille näön, jotta he voivat ajaa, ei sanaa kääntämällä veden viiniksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/31/hokies-give-tactile-sight-to-the-blind-so-they-can-drive-no-w/:
Daytona International Speedway on synonyymi nopeus, kilpa-autoilu, ja. . . sokeat? Virginia Techin Robotiikka ja mekanismeja Laboratory (RoMeLa) sekä National Federation of the Blind (NFB), hiljattain debytoi näkö-vapaaehtoinen ja katu-oikeudellinen SUV kuuluisassa raviradalla. tohtori Dennis Hong ja hänen oppilaansa aluksi haluaisin sokea ihmiset ajaa Dune Buggy ilman apua havaittu lentoperämies vuonna 2009 - ensimmäisenä askel kohti tavoitetta katu-oikeudellinen SUV sokea väkijoukko . SUV Kyseessä oli suunniteltu NFB sokea Driver Challenge, ja se on varustettu drive-by-wire-järjestelmän - myös nähtävä RoMeLa autonominen ajoneuvo - että oli muunnettu käytettäväksi RoMeLa n SpeedStrip ja DriveGrip tuntoon rajapintatekniikan. Se toimii käyttämällä laseretäisyysmittalaite kartoittaa ympäröivälle alueelle, joka välittää tietoja kiihdytyksiä ja jarrutuksia kuljettajalle jyrinä SpeedStrip istuin, ja kulkee pitkin kääntämällä info kautta tärinää DriveGrip käsineet. Järjestelmä ei ole kehitetty yksinomaan saada sokea kuljettajien tiellä, mutta koska Virginia Tech ehdottaa, että sen teknologiaa voitaisiin käyttää myös pelaamiseen sovelluksissa. Emme ole aivan valmis näkemään sokea kuljettajien todellinen teillä vielä, mutta miksei myös näkövammaisen ystävät saavat nauttia Gran Turismo 5 ja me muut? Videon jälkeen tauko.

Jatka käsittelyssä Hokies antaa (tunto) sokeille näön, jotta he voivat ajaa, ei sanaa kääntämällä veden viiniksi

Hokies antaa (tunto) sokeille näön, jotta he voivat ajaa, ei sanaa kääntämällä veden viiniksi perin ilmestynyt Engadget Ma, 31 tammikuu 2011 19:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Switched | lähde National Federation of the Blind | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar