tirsdag den 1. februar 2011

Samsung kokevat 16 prosentin tuotto korko Galaxy välilehti?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/samsung-experiencing-a-16-percent-return-rate-on-the-galaxy-tab/:
Vain muutama päivä sitten, Samsung ilmoitti se oli muuttanut noin 2 miljoonaa Galaxy Tabs loppupuolella 2010. Mukaan uusia tietoja vapauttaa ITG Investment Research avulla seurataan point-of-sale info kuitenkin tarina on hieman monimutkaisempi. Yhtiö seurataan noin 6000 vähittäiskaupan myymälää Yhdysvaltoihin marraskuussa luovutuspäivä on välilehden kautta 15. tammikuuta ja palaa määrä pysytellyt noin 13 prosenttia, kasvaa entisestään - noin 16 prosenttia - loma-myynnin tuotto. Nyt tuottoa arviot ovat juuri sitä - arviot - mutta 6000 paikoissa ei ole mitään sivuuttaa olankohautuksella. Meidän täytyy odottaa ja katsoa pitkällä aikavälillä, mitä tämä tarkoittaa Tab perintöä, mutta meille ajatuksiasi kommentteja: olet palannut Galaxy Tab , tai olet edelleen rakastunut?

Samsung kokevat 16 prosentin tuotto korko Galaxy välilehti? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 10:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink All Things D | lähde NY Post | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar