tirsdag den 1. februar 2011

Native Instruments koneliiketoiminnan tarkastelu ja 1,6 beta ensimmäinen katsaus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/native-instruments-maschine-review-and-1-6-beta-first-look/:
Koska se ensin kiinni maailman huomiota NAMM '09, Native Instruments koneliiketoiminnan on tehnyt aivan kohua maailman elektronisen musiikin tuotannon ja suorituskyvyn. Moderni uudelleen kuvitella ja Akai legendaarisen näytteenoton sekvenssereitä, se vie MPC: n olemassaolon - äänitys ja editointi näytteitä, sekvensointi näytteet luoda kappaleita - ja käyttää sitä perustana MIDI interface / ohjelmistopaketti, joka on sekä hyvin tuttu ja ainutlaatuinen. Maschine voidaan ajaa erillisenä sovelluksena tai integroida DAW (Digital Audio Workstation) on plug-in, ja yhtiö lupaa melko vähän niin pitkälle kuin äänenlaatua ja parantaa työnkulkua yli Akai legendaarinen välineitä. Mutta ei se pärjää? Olemme äskettäin hyvä, kova tarkastella uusin ohjelmistoversio, 1,6 beta - ja emme voi odottaa jakaa ajatuksia kanssanne. Tsekkaa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Native Instruments koneliiketoiminnan tarkastelu ja 1,6 beta ensimmäinen katsaus

Native Instruments koneliiketoiminnan tarkastelu ja 1,6 beta ensin katsoa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 13:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar