tirsdag den 1. februar 2011

Google syyttää Bing on "huijausta", maantieajoneuvojen kuljetusta pois hakutulosten

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/google-accuses-bing-of-cheating-piggybacking-off-its-search-r/:
Voisi sanoa Bing on ottaa mallia sen kilpailun, mutta se näyttää olevan enemmän kirjaimellisesti ottaen hakutuloksissa. Google Fellow Amit Singhal väittää niin paljon ja on tarjonnut hauskoja (jos ei kokonaan taitava) tulokset sen "Bing Sting . " Homma toimii näin: löytää hakutermi että ei palauta tulosta joko sivustoihin, tehdä "hunajapurkiksi" sivulla manuaalisesti näy aikavälillä, on noin 20 Googlen työntekijät tekevät hakuja (ja klikkaa ylhäältä linkkiä) Internet Explorer sekä Ehdotetut sivustot ja Bing työkalupalkki. Kahden viikon kuluessa, Singhal väittää, kourallinen (noin 7-9) ja 100 tai niin "hunajapurkiksi" Tulokset olivat avautumisen Bing. Bizarre valintoja, myös esimerkiksi mbrzxpgjys, hiybbprqag ja indoswiftjobinproduction.

Niin, tämä on "huijausta", kuten Singhal nimenomaan väittää? Kokeilu oli ajaa Bing työkalurivi ja / tai ehdotetut Etsi toiminto on käytössä, jossa se nimenomaan sanotaan käytetään tietojen keräämiseen ja palvelujen parantamiseksi. Ja lisää suosittuja hakusanoja palaavat erilaisia tuloksia, se ei ole ikään kuin Microsoft käyttää ei-julkisia tietoja, mutta tämä esimerkki ottaa epäreilu pikakuvaketta? Se keskustelu kuvitella raivosta jo jonkin aikaa.

Google syyttää Bing on "huijausta", maantieajoneuvojen kuljetusta pois hakutulosten perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 12:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde Hakukone Land | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar