tirsdag den 1. februar 2011

Boxee viivästyksiä Netflix integraatio taas mainitsee turvavaatimukset kuin syyllinen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/boxee-delays-netflix-integration-again-cites-security-requireme/:
Toivoimme Boxee olisi yllätys meille viime hetkellä, ja julista se oli viimein lisätty Netflix palveluun - teknisesti tehdä hyvää sen tammikuun loppuun mennessä . Sen sijaan yhtiön blogi on nyt ilmoittaa, että palvelu on "odotettavissa pian." Ilmeisesti, palvelu on käynnissä sakon laite Yhtiön toimipisteet - joka, huomatkaa he sanoivat jo marraskuussa myös - mutta silti se ei täytä Netflix n turvallisuusvaatimukset. Vaikka tämä kuulostaa iso juttu jättää meidän kirjoja, kommentti Boxee n VP Marketing, Andrew Kippen, ehdottaa yhtiön juuri löytänyt asiasta vain tunti ennen keskiyötä. Tämä merkitsee toisen kerran käyttäjiä on pyydetty uudelleen mukauttaa odotuksensa, kun iso punainen laatikko voi avautuvat heidän suosikki Media Manager, mutta Boxee kunniaksi olimme iloinen yhtiö tulevat suoraan tilanteeseen sijasta jättää meidät kaikki pistely. Nyt, let's vain toivoa, että tämä koko tapaus saa selvitettyä pronto, joten meidän ei tarvitse rikkoa huonoja uutisia meidän katsella heti Lovin 'sydämiä yhä uudelleen.

Boxee viivästyksiä Netflix integraatio taas mainitsee turvavaatimukset kuin syyllinen perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 01:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Boxee Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar