tirsdag den 7. december 2010

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Nvidia Lisää GeForce GTX 570 grafiikkaan Lineup

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PhvKZ0BgJKs/story01.htm:
crookedvulture kirjoittaa "täyttö ero keskitason näytönohjainten noin 200 dollaria merkki ja high-end suurempi että kustannukset nousevat 500 dollaria, Nvidia on lisännyt 350 dollaria GeForce GTX 570 on vakaan näytönohjaimien. Perustuen yhtiön uusin GF110 GPU, GTX 570 tarjoaa vastaavat suorituskyvyltään viimevuotisen lippulaiva GTX 480 on alhaisempi virrankulutus ja halvempi hintalappu. Arvolupauksemme vahva tämän kanssa, mutta koska The Tech Report tarkistaa huomauttaa, että olisi viisasta pitää kiinni kunnes AMD: n " Cayman "näytönohjain taukoja kansi, jossa se odotetaan tekevän ensi viikolla."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Yritykset Työpaikat koulusta Hunters

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Axa_O-c8bfg/story01.htm:
Ei enää tyytyväinen poimutettu lääkärin huomata, yhä useammat yritykset palkkaavat "koulusta Detectives." Yksityisetsivä Rick Raymond sanoo, että hän paalutti keilaradat, pro jalkapallo pelejä, häitä ja jopa hautajaisia etsivät ihmiset käyttävät poissaoloja. Artikkelista: "Nämä tekniikat ovat sallittuja silloin, kun työntekijät ovat todennäköisesti pinnata koulusta. Kronos, työvoiman tuottavuus yritys Chelmsford, Mass, äskettäin totesi, että 57 prosenttia palkansaajista sairastua päiviä, jolloin he eivät sairas - lähes 20 prosenttia enemmän kuin koottujen tilastojen välillä 2006 ja 2008. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Google Chrome OS saa yksityiskohtaisia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/google-chrome-os-gets-detailed/:
Google vain demoed Chrome OS käynnissä pala viittaus laitteisto sen tapahtuman SF. Se vie vain neljä vaihetta ja alle minuutti perustaa upouusi Chrome OS-koneelle - se vetää kaikki Chrome teemat ja asetukset pilvi, joten se on valmis menemään melkein heti, ja muutokset etenevät alle toinen joissakin tapauksissa. Viittaus kone demoed pystyi palaamaan takaisin ylös nukkumaan melkein heti - Google sanoo rajoittava tekijä on itse kuinka nopeasti käyttäjä voi siirtää kätensä. (Ei niin, että nopeasti demo, mutta se oli silti todella nopeasti.) OS tukee myös useita tilejä Vieras-tilin, joka toimii näkymättömyystilassa, ja kaikki käyttäjien tiedot salataan automaattisesti. Käyttöjärjestelmää on ladattu lukumuistista, joita ei voi muuttaa ilman fyysistä pääsyä - teknologian, joka mahdollistaa tarkasti käynnistämistä, mutta myös näyttää tarkoittavan et voi juuri Chrome OS-koneelle. Mitä enemmän, OS päivittyy automaattisesti muutaman viikon välein - tavoitteena on, että se menisi nopeammin ajan, ei hitaampi.

Mukana on myös offline valmiudet - Google Docs oli demoed käynnissä paikalla, jossa muutokset synkronoidaan koneen käynnistyessä uudelleen. Tuntuu siltä, että on app-erityisominaisuus kuitenkin - apps Chrome verkkokauppa on rakennettu HTML5 offline-työtä, tietysti. Google myös demoed Google Cloud Tulosta, jonka avulla voit tulostaa omalla tulostimella kotona mistä tahansa. Chrome OS-laitteet voivat myös käyttää uutta Verizon 3G suunnitelmia offline-käyttöä varten - saat 100 Mt vapaata tietoja kuukaudessa kahden vuoden ajan, ja sitten suunnitelmat alkavat 9,99 dollaria ja päivän "rajattoman pääsyn" ilman sopimuksia tarvita . (Ei lopulta kansainvälisiä vaihtoehtoja, mutta ne eivät ole yksityiskohtaisia.)


Kehittäminen ...

Google Chrome OS saa yksityiskohtaisia perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 14:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Googlen kumppaneita Verizon ilmaiseksi 3G lisä jokaisen Chrome OS netbook

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/google-partners-with-verizon-for-free-3g-data-allowance-with-eve/:
Siellä menet, ihmiset. Google sanoo haluavansa aina kytkettynä, nyt se auttaa sinua tekemään sen. 100 Mt vapaata Verizon tiedot kuukausittain 24 kuukauden ajan, tulee sinun kuin talon ylimääräistä ostaessaan Chrome OS netbook. 9,99 dollaria saat rajattoman pääsyn yhdelle päivälle ja sopimusten puuttuessa viulun kanssa. On selvää, ja valitettavasti tämä on Yhdysvaltain ainoa kytkennät.

Googlen kumppaneita Verizon ilmaiseksi 3G lisä jokaisen Chrome OS netbook perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 14:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Live Googlen Chrome tapahtuma!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/live-from-googles-chrome-event/:
He rokkasi maailmamme eilen Maustekakut , Nexus S ja Honeycomb perustuva tabletti , mutta Google ei ole vielä valmis - tänään, että saat paljastaa hevonen eri muodossa tekijä Chrome OS . That's right, Mountain View: n vihdoin valmis jakamaan kovia tietoja sen instant-käyttöjärjestelmä (ja ehkä netbook tai kolme ) ja olemme täällä San Franciscossa liveblogging koko juttu.

Live Googlen Chrome tapahtuma! perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 13:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Onko loppu KOffice merkitsisi loppua KDE?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LsAfHR9DWBQ/story01.htm:
jfruhlinger kirjoittaa "Kunnianarvoisa Linux toimisto-ohjelmisto KOffice on uudestisyntynyt kuten" Calligra "nimen tarkoitus herättää kalligrafia mutta ehkä vähän liian lähellä neme on häiriintynyt Rooman keisari. Ehkä vielä tärkeämpää on, Calligra näyttää yhteistyössä tulevien MeeGo Mobile Linux-distro. Voisiko tämä olla lopun alkua ja KDE-työpöydän, ainakin sen nykyisessä tuotemerkin? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Yhdistetty myynti älypuhelinten ja tablettien ylittämään nöyrä PC 18 kuukautta, kertoo IDC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/combined-sales-of-smartphones-and-tablets-to-surpass-the-humble/:
Meidän tarjonnan valvonnasta sanoa että 10 10 analyytikot ovat järjettömän nousussa noin tablettia - huolimatta siitä, että on vain 2,5 kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille, ja yksi heistä vain tuli kuukausi sitten. Niin, tietysti, se ei ole vaikeaa kerjätä jopa myynnin ennusteita, jotka osoittavat tabletti lentävien taivaisiin, paloiteltu PC markkinaosuus samalla laajentaa markkina suoraan sijoittaa sen jälkeen PC tavalla. Gartnerin n arvaus on 55 miljoonaa tabletti seuraavan vuoden aikana, IDC on varovaisempi arvio 42 miljoonaa, mutta molemmat ennustaa terävä, räjähdysmäisesti seuraavina vuosina, ja IDC ottaa sen askeleen pidemmälle: 18 kuukautta nyt yhdessä älypuhelin ja tabletti myynti eclipse PC Se väittää, molemmat luokat leijuu puolivälissä 400000000 alue.

Nyt, että numero on enimmäkseen älypuhelimet, joka ei ole ennennäkemätön muutos ja itse - PC otti suuri hitti suosio Japanissa, kun lapset sai Ahold näiden uudenaikainen puhelimen asioita - mutta kaiken kaikkiaan se merkitsee siirtymistä avoin, joustava ja tehokas PC kapea, tehtäväkohtainen, app-odotuksiin IOS ja Android laji. Tai voit spin se täysin päinvastaiseen suuntaan: ihmiset tarvitsevat puhelimia, joten he ostavat mukava puhelin. Ei PC kuolinisku tämän käyttäytyminen, ja tabletti on edelleen hyvin kapealla tuotteen hyviä PR. Joko niin, me olemme paljon enemmän vaikuttunut tällainen markkinoiden taistelu kun se tabletti (ehkä hieman apua Smartbook tai netbook-lite luokka) menee vastaan Windows-ja Mac PC päineen, ilman älypuhelimet harteilla Useimmissa kuorman.

Yhdistetty myynti älypuhelinten ja tablettien ylittämään nöyrä PC 18 kuukautta, kertoo IDC perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 12:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink HardOCP | lähde IDC | Lähetä | Kommentit

Google esittelee Android "Honeycomb" Tablet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_dGW_xz-g9o/story01.htm:
adeelarshad82 kirjoittaa "Google Mobile Platform VP Andy Rubin unvieled ensimmäinen Android" Honeycomb "tabletti. Vaikka hyvin harvoja silmälasit julkaistiin noin laitteesta sanotaan olevan tyylikäs, musta, Motorola tabletti, joka on noin 10-tuumaa ja toimii Nvidia Dual Core-suoritin. Laitteessa on erittäin puhdas kotisivu ja app sivu näytti lähes Apple iPad kaltainen. Itseasiassa Gmail app näytti melkein täsmälleen kuten Gmailin iPad. Andyn mukaan Rubin Honeycomb pitäisi vapauttaa ensi vuoden ja tärkeimmistä laitevalmistajien suunnittelusta rakentamiseen Android-tabletit ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tämän version Android-alustalla. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Acer Revo 100 nyt saatavilla Isossa-Britanniassa, slide-out RevoPad ja kaikki

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/acer-revo-100-now-available-in-uk-slide-out-revopad-and-all/:
Teimme vähän kaksinkertainen ottaa, kun ensin näki lehdistötiedotteessa tänä aamuna uuden Acer Revo 100. Seulonta kautta muistin pankkien (ja Engadget arkistot), vihdoin muistaa: "Revo 2" Intel CE4100 osoittanut pois aiemmin tänä vuonna IDF. Olemme vedonlyönti tämä on vain kahden ja Intel-versio on vielä matkalla, mutta nyt Revo 100: n pakkaus AMD Athlon II Neo dual-core prosessori NVIDIA ION grafiikka, maksimissaan 4GB DDR3 SDRAM, Dolby Home Theater v3, Blu-ray-asema, 802.11b/g/n ja lukuisia satamia HDMI ja kaksi mini-PCI Express-korttipaikkaa laajentamiseen. Lisää mielenkiintoisia, vaikka on dia-out RevoPad, joka voi toimia joko multitouch ele pad tai, jos käytössä, QWERTY-näppäimistö valaistuja näppäimiä samalla pinnalla. Ohjelmisto-viisas, meillä Windows 7 Home Premium 64-bittinen ja Acerin uusi clear.fi median jakojärjestelmä . Kun on se saatavilla? Nyt - ainakin Isossa-Britanniassa. Kuinka paljon? £ 599,99 sis. ALV. Olemme laski Acer linjaa kuin Yhdysvaltojen julkaisun tiedot; me kertoa, mitä me kuulemme. Lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Acer Revo 100 nyt saatavilla Isossa-Britanniassa, slide-out RevoPad ja kaikki

Acer Revo 100 nyt saatavilla Isossa-Britanniassa, slide-out RevoPad ja kaikki alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 11:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Verizon toimitusjohtaja: 4G voidaan "korvata" kotiin internet-ja kaapeli, nopeuttaa johto leikkaus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/verizon-ceo-4g-can-be-a-substitute-for-home-internet-and-cabl/:
Joskus täytyy ihmetellä, jos toimitusjohtaja tyypit ovat maksaneet paljon rahaa juuri siksi he voivat uskoa omaan kummallinen väittää. Viimeisimmät yrittää työntää rajoja hyväuskoisuutta on Verizon Ivan Seidenberg, joka kertoi sijoittajien konferenssissa, että hän näkee yhtiön hiljattain paljastettiin 4G tarjoaa muuttumassa "vaatimaton korvike" premium kodin viihde palvelujen tarjoamista kaapeli- ja online streaming yritykset. Hän myöntää, että nyt VZW uuden LTE verkon pidettävä lisäksi eikä tilalle, meidän yhteyksien maailmassa, mutta ajan mittaan, Seidenberg odottaa, että sen läsnäolo riittää vakuuttamaan enemmän ihmisiä katkaista napanuoran . Ehkä ne, jotka löytää 50 dollaria per 5GB maksu helpoin niellä ovat ne, joilla ei ole johtoa ollenkaan - folks maaseudulla joille langallinen laajakaista ei vielä ole vaihtoehto. Muuten meistä, meidän täytyy vain odottaa taloustieteen alkaa näyttää pikkuisen enemmän valittamalla.

Verizon toimitusjohtaja: 4G voidaan "korvata" kotiin internet-ja kaapeli, nopeuttaa johto leikkaus perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NASDAQ | Lähetä | Kommentit

Tour Closet kokoinen oleskelutiloissa ISS

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lYy8i-HMJQs/story01.htm:
Phoghat kirjoittaa "Kuka tiesi, että se voisi kestää lähes seitsemän minuuttia saada kierros pikkuinen-tiny miehistön tiloista aluksella kansainvälinen avaruusasema Mutta Retkikunta 26 komentaja Scott Kelly tarjoaa mukaansatempaavan kurkistaa sisälle henkilökohtaista elintilaa, ja sisällä katso elämä ISS: llä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.