tirsdag den 7. december 2010

Yhdistetty myynti älypuhelinten ja tablettien ylittämään nöyrä PC 18 kuukautta, kertoo IDC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/combined-sales-of-smartphones-and-tablets-to-surpass-the-humble/:
Meidän tarjonnan valvonnasta sanoa että 10 10 analyytikot ovat järjettömän nousussa noin tablettia - huolimatta siitä, että on vain 2,5 kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille, ja yksi heistä vain tuli kuukausi sitten. Niin, tietysti, se ei ole vaikeaa kerjätä jopa myynnin ennusteita, jotka osoittavat tabletti lentävien taivaisiin, paloiteltu PC markkinaosuus samalla laajentaa markkina suoraan sijoittaa sen jälkeen PC tavalla. Gartnerin n arvaus on 55 miljoonaa tabletti seuraavan vuoden aikana, IDC on varovaisempi arvio 42 miljoonaa, mutta molemmat ennustaa terävä, räjähdysmäisesti seuraavina vuosina, ja IDC ottaa sen askeleen pidemmälle: 18 kuukautta nyt yhdessä älypuhelin ja tabletti myynti eclipse PC Se väittää, molemmat luokat leijuu puolivälissä 400000000 alue.

Nyt, että numero on enimmäkseen älypuhelimet, joka ei ole ennennäkemätön muutos ja itse - PC otti suuri hitti suosio Japanissa, kun lapset sai Ahold näiden uudenaikainen puhelimen asioita - mutta kaiken kaikkiaan se merkitsee siirtymistä avoin, joustava ja tehokas PC kapea, tehtäväkohtainen, app-odotuksiin IOS ja Android laji. Tai voit spin se täysin päinvastaiseen suuntaan: ihmiset tarvitsevat puhelimia, joten he ostavat mukava puhelin. Ei PC kuolinisku tämän käyttäytyminen, ja tabletti on edelleen hyvin kapealla tuotteen hyviä PR. Joko niin, me olemme paljon enemmän vaikuttunut tällainen markkinoiden taistelu kun se tabletti (ehkä hieman apua Smartbook tai netbook-lite luokka) menee vastaan Windows-ja Mac PC päineen, ilman älypuhelimet harteilla Useimmissa kuorman.

Yhdistetty myynti älypuhelinten ja tablettien ylittämään nöyrä PC 18 kuukautta, kertoo IDC perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 12:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink HardOCP | lähde IDC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar